11 tips over strategisch voorraadbeleid

Download het gratis e-boek.


  • Vandaag al beginnen met SVB
  • Direct toepasbaar
  • Hoe je met je uitvoerders dezelfde koers vaart
  • Nuttige voorbeelden uit de praktijk
  • Hoe je voorkomt dat je vastloopt in eindeloos overleg
  • SVB afstemmen op ander corporatiebeleid
strategisch voorraadbeleid

Het toekomstgericht

aanpassen en aanvullen van je woningvoorraad is een van de

belangrijkste taken van een woningcorporatie.

Ritske Dankert (auteur)

Mijn naam is Ritske Dankert, oprichter van De Corporatiestrateeg. Ik heb 15 jaar ervaring met het ontwikkelen, schrijven en doen uitvoeren van beleid bij meer dan 40 corporaties.


Mijn doel is dat corporaties zelf het roer in handen hebben bij het bepalen van hun corporatiebeleid.


Met het e-boek '11 tips over strategisch voorraadbeleid' kun je zelf als corporatie al snel aan de slag met (het verbeteren van) je strategisch voorraadbeleid. De praktische tips kun je direct toepassen om je strategisch voorraadbeleid op te zetten, te actualiseren of op onderdelen te verbeteren. Veel succes met het toepassen van de tips uit dit e-boek.

Gebruik de 11 tips uit dit e-boek om vandaag al te beginnen.

“Ritske heeft voor Sint Antonius van Padua gewerkt aan het opstellen van het ondernemingsplan en strategisch voorraadbeleid. Wij hebben Ritske daarbij leren kennen als een pragmatisch, kritisch en betrokken adviseur.”

Cock van Leeuwen

Sint Antonius van Padua

  “Ritske heeft bij Vestia onderzoek gedaan naar de uitvoering van beleid bij drie bouwprojecten en gebiedsontwikkeling in Schiebroek. Hij wist daarbij het vertrouwen te winnen van de betrokken partijen en zo alle relevante informatie boven tafel te krijgen. Ritske gaat gemakkelijk in gesprek met directeuren, maar ook met woonconsulenten en opzichters.”

Jan-Willem Smid

Vestia Rotterdam Noord

“Ritske heeft de SOR een waardevolle opstart gegeven voor het strategisch voorraadbeleid (SVB). In het bijbrengen van begrip van en kennis over SVB bij een brede groep medewerkers is hij goed geslaagd. De inrichting van de beleidscyclus is voor ons een start geweest voor het benodigde inzicht in onze groeiende vastgoedportefeuille.”

Swen Pollen

SOR

Met de 11 praktische tips in dit e-boek kun je daar meteen mee aan de slag!

No opt-in form has been selected