Asset management: essentie en snelstart voor woningcorporaties

Download op deze pagina het gratis e-boek.


In dit e-boek lees je onder meer:

  • Hoe je vandaag al kunt beginnen met asset management
  • Wat goed asset management is
  • Waarom asset management niet alleen om financiën draait
  • Hoe je heldere kaders stelt
E-boek Asset management: essentie en snelstart

Dé reden om aan asset management te doen: om beslissingen te maken vanuit een integrale invalshoek.

Ritske Dankert (auteur)

Mijn naam is Ritske Dankert, oprichter van De Corporatiestrateeg. Ik heb 15 jaar ervaring met het ontwikkelen, schrijven en doen uitvoeren van beleid bij meer dan 40 corporaties.


Mijn doel is dat corporaties zelf het roer in handen hebben bij het bepalen van hun corporatiebeleid.


Met het e-boek 'Asset management: essentie en snelstart voor woningcorporaties' kun je als corporatie snel aan de slag met asset management. Om je daarbij te helpen komen in ieder geval de volgende onderwerpen aan bod:


  • De balans tussen maatschappelijk en financieel rendement
  • De essentie van asset manager
  • De asset management sneltoets

De essentie van asset management

Ga ook snel aan de slag met (het verbeteren van) asset management binnen jouw corporatie, met de praktische tips uit dit e-boek.

“Ritske heeft voor Sint Antonius van Padua gewerkt aan het opstellen van het ondernemingsplan en strategisch voorraadbeleid. Wij hebben Ritske daarbij leren kennen als een pragmatisch, kritisch en betrokken adviseur.”

Cock van Leeuwen

Sint Antonius van Padua

“Ritske heeft de SOR een waardevolle opstart gegeven voor het strategisch voorraadbeleid (SVB). In het bijbrengen van begrip van en kennis over SVB bij een brede groep medewerkers is hij goed geslaagd. De inrichting van de beleidscyclus is voor ons een start geweest voor het benodigde inzicht in onze groeiende vastgoedportefeuille.”

Swen Pollen

SOR

“Ritske heeft bij Vestia onderzoek gedaan naar de uitvoering van beleid bij drie bouwprojecten en gebiedsontwikkeling in Schiebroek. Hij wist daarbij het vertrouwen te winnen van de betrokken partijen en zo alle relevante informatie boven tafel te krijgen. Ritske gaat gemakkelijk in gesprek met directeuren, maar ook met woonconsulenten en opzichters.”

Jan-Willem Smid

Vestia Rotterdam Noord

De essentie van asset management

Ook snel aan de slag met (het verbeteren van) asset management binnen jouw corporatie? Gebruik dan de praktische tips uit dit e-boek.