arrow_drop_up arrow_drop_down

Over De Corporatiestrateeg

Waarom je met De Corporatiestrateeg makkelijk het juiste beleid maakt

Wil je binnen jouw woningcorporatie makkelijker het juiste beleid maken? Dan kan De Corporatiestrateeg je daarbij helpen.


We hebben 16 jaar ervaring met het ontwikkelen, schrijven en doen uitvoeren van beleid bij meer dan 40 corporaties. 


Ons doel is dat corporaties zelf het roer in handen hebben bij het bepalen van hun corporatiebeleid. Onze rol is daarbij te voorkomen dat je als corporatie steeds opnieuw het wiel moet uitvinden. Dat doen we door inspirerende seminars te organiseren en door leden te voorzien van strategische kennis en praktische formats voor het maken van beleid 

bij je eigen corporatie.

Enkele van de corporaties waarvoor we werkten:

logos corporaties

Ritske is onder meer bekend van:

Ritske Dankert is bekend van

Anderen over De Corporatiestrateeg

Ritske heeft voor Sint Antonius van Padua gewerkt aan het opstellen van het ondernemingsplan en strategisch voorraadbeleid. Wij hebben Ritske daarbij leren kennen als een pragmatisch, kritisch en betrokken adviseur.

Cock van Leeuwen

Sint Antonius van Padua

Ik heb Ritske leren kennen als een expert op het gebied van de woningmarkt en de spelers op die markt. Ritske beschikt bovendien over een sterk analytisch vermogen en is daardoor in staat om snel tot de kern van de problematiek door te dringen en van daaruit een oplossingsrichting uit te werken.

Gerard Meijers

Gemeente Heerlen

Ritske is zeer deskundig op het gebied van demografische ontwikkelingen en bevolkingskrimp en een prettig persoon om mee samen te werken.

Jan Drenthel

Sité Woondiensten

Reacties op seminars van De Corporatiestrateeg

Tijdens het seminar kwamen zaken naar voren die perfect aansloten op waar wij momenteel ook tegenaan lopen binnen onze corporatie. Het seminar zorgde daardoor voor veel herkenning. Corporaties die vanuit hetzelfde perspectief, dezelfde cultuur, of juist een heel ander perspectief en een hele andere cultuur, met dezelfde dingen bezig zijn. Dat is interessant om te horen.

Dick Visser

Het Grootslag

Het seminar suggereerde een breed aanbod. Het heeft deze belofte helemaal waar gemaakt. Het gaf mij een compleet beeld, met goede sprekers die goede verhalen hadden. Toen ik binnenkwam, kreeg ik vanaf het eerste moment veel energie. Ook aan het einde van de dag reed ik met heel veel energie terug naar huis. Dat zegt wat over de dag!

René Lemein

Woonwijze

Tijdens het seminar gingen we met z’n allen in gesprek. Ik werd aangespoord tot anders denken. En dat is voor de sector van groot belang: op een andere manier denken. De locatie van het seminar en de groepsgrootte vond ik erg prettig en overzichtelijk. Ik was nog nooit naar jullie seminars geweest, maar zit me nu alweer te verdiepen in de volgende!

Teun Bakelaar

Beter Wonen Goedereede

Cookies