arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Kennis en Inspiratie voor leden

Sluit je aan bij De Corporatiestrateeg

Lid worden?

Regelmatig behoefte aan inspiratie en strategische kennis? Dan kan een doorlopend lidmaatschap interessant zijn. Als lid van De Corporatiestrateeg ontvang je de volgende voordelen:
  • Je bezoekt zonder extra kosten alle open seminars en trainingen (met PE-punten bij Aedes en VTW). 
  • Je krijgt toegang tot de online leeromgeving met diverse trainingen.

Wie kan lid worden van De Corporatiestrateeg?

Elke corporatiemedewerker kan lid worden van De Corporatiestrateeg. Ook als je niet bij maar wel voor of met corporaties werkt kun je lid worden.

Het lidmaatschap is persoonsgebonden. Jaarlijks organiseert De Corporatiestrateeg 5 seminars en minimaal 5 (verschillende) open trainingen die je als lid zonder extra kosten kunt bijwonen. Bovendien krijg je als lid ook nog eens onbeperkt toegang tot al onze online trainingen.

"Tijdens het seminar kwamen zaken naar voren die perfect aansloten op waar wij momenteel ook tegenaan lopen binnen onze corporatie. Het seminar zorgde daardoor voor veel herkenning. Corporaties die vanuit hetzelfde perspectief, dezelfde cultuur, of juist een heel ander perspectief en een hele andere cultuur, met dezelfde dingen bezig zijn. Dat is interessant om te horen."

Dick Visser - Adviseur Beleid & Strategie bij Het Grootslag

“Het seminar suggereerde een breed aanbod. Het heeft deze belofte helemaal waar gemaakt. Het gaf mij een compleet beeld, met goede sprekers die goede verhalen hadden. Toen ik binnenkwam, kreeg ik vanaf het eerste moment veel energie. Ook aan het einde van de dag reed ik met heel veel energie terug naar huis. Dat zegt wat over de dag!"

René Lemein - Adviseur Beleid & Strategie bij Woonwijze

“Tijdens het seminar gingen we met z’n allen in gesprek. Ik werd aangespoord tot anders denken. En dat is voor de sector van groot belang: op een andere manier denken. De locatie van het seminar en de groepsgrootte vond ik erg prettig en overzichtelijk. Ik was nog nooit naar jullie seminars geweest, maar zit me nu alweer te verdiepen in de volgende!"

Teun Bakelaar - voorzitter & penningmeester van het bestuur van Beter Wonen Goedereede

Veelgestelde vragen over het lidmaatschap

Krijg ik PE-punten voor het lidmaatschap?

Ja, je ontvangt PE-punten bij Aedes en VTW voor de seminars en trainingen waar je aanwezig bent. Per contactuur ontvang je 1 PE-punt. We verstrekken hiervoor certificaten die voldoen aan de eisen van Aedes en VTW.


Wat is mijn investering voor het lidmaatschap?

De investering voor het lidmaatschap is 1150,- per jaar (vanaf 1 maart 2020: 1290,-). De Corporatiestrateeg is door CRKBO geaudit. Het lidmaatschap is daarom vrijgesteld van BTW.


Hoe vaak worden er seminars en trainingen georganiseerd?

We organiseren per kalenderjaar 5 seminars en minimaal 5 trainingen. Op corporatiestrateeg.nl/agenda zie je het overzicht van de eerstvolgende activiteiten.


Hoe lang loopt het lidmaatschap?

Het lidmaatschap ga je aan voor 1 jaar vanaf de datum van aanmelding, met automatische verlenging (steeds met een jaar). Je kunt het lidmaatschap elk moment opzeggen.


Kan ik een collega in mijn plaats sturen?

Nee, het lidmaatschap is persoonsgebonden. We vinden dit belangrijk omdat je zo regelmatig dezelfde gezichten onder de deelnemers tegenkomt. Dat maakt het extra waardevol om samen met andere deelnemers te sparren over de ontwikkelingen bij jouw corporatie en het uitwerken van je strategie.


Heb je nog een andere vraag? Plan dan een telefonische afspraak in voor een verdere toelichting op het lidmaatschap.

100% tevredenheidsgarantie

De Corporatiestrateeg is door CRKBO geaudit. Het lidmaatschap is daarom vrij van BTW. We zijn ook lid van de NRTO. Deelnemers ontvangen na afloop van elke seminar/training een deelnemerscertificaat met PE-punten bij Aedes en VTW.


Op het lidmaatschap is een tevredenheidsgarantie van toepassing. Ben je niet tevreden na je eerste bijeenkomst? Laat het ons weten, en je ontvangt je geld terug.

Cookies