Cheatsheet Huurbeleid 2020

  • In één oogopslag belangrijkste cijfers over huurprijzen, inkomens en huurverhoging op een rij.
  • Compact en compleet.
  • Zorgvuldig samengesteld door De Corporatiestrateeg.
  • Niet meer zoeken naar de juiste bedragen en getallen.

Ritske Dankert

Wil je binnen jouw woningcorporatie makkelijker het juiste beleid maken? De Corporatiestrateeg kan je daarbij helpen.

De Corporatiestrateeg heeft 15 jaar ervaring met beleid bij meer dan 40 woningcorporaties. Of je nu zelf aan de slag wilt met onze templates en instructievideo's, getraind en/of gecoacht wilt worden, samen wilt schrijven aan beleid of juist het volledige traject wilt uitbesteden: je doet het samen met De Corporatiestrateeg.

Zo ben je meteen op de hoogte van de belangrijkste cijfers voor jouw huurbeleid.

"Voor woningcorporatie Provides heeft Ritske op een prettige en gedegen wijze gewerkt aan woningmarktonderzoek, waarbij hij samen met ons een goede vertaalslag van de onderzoeksresultaten naar concreet strategisch voorraadbeleid heeft bereikt. Wij hebben Ritske daarbij leren kennen als een inhoudelijk sterke en prettige persoonlijkheid."

Marieta Peek, manager Wonen, Provides

"Ritske heeft bij Vestia onderzoek gedaan naar de uitvoering van beleid bij drie bouwprojecten en gebiedsontwikkeling in Schiebroek. Hij wist daarbij het vertrouwen te winnen van de betrokken partijen en zo alle relevante informatie boven tafel te krijgen. Ritske gaat gemakkelijk in gesprek met directeuren, maar ook met woonconsulenten en opzichters."

Jan-Willem Smid, teamleider onderhoud, Vestia Rotterdam Noord

"Ik heb Ritske leren kennen als een expert op het gebied van de woningmarkt en de spelers op die markt. Ritske beschikt bovendien over een sterk analytisch vermogen en is daardoor in staat om snel tot de kern van de problematiek door te dringen en van daaruit een oplossingsrichting uit te werken."

Gerard Meijers, beleidsmedewerker Wonen, gemeente Heerlen

Download onze gratis Cheatsheet Huurbeleid 2020. Zo heb je altijd de belangrijkste cijfers voor jouw huurbeleid bij de hand.