Makkelijk een wensportefeuille maken?

Gratis toegang tot het Stappenplan Wensportefeuille


  • Exclusief voor woningcorporaties.
  • Gebaseerd op 14 jaar ervaring met het ontwikkelen van wensportefeuilles bij woningcorporaties.
  • In 7 eenvoudige stappen een complete wensportefeuille.
  • Je kunt vandaag al beginnen.
  • Voorkom dat je niet voldoet aan de eisen van externe toezichthouders (Autoriteit, WSW).

Gemakkelijk de wensportefeuille voor jouw corporatie maken, samen met je collega's.

Ritske Dankert (auteur)

Met dit stappenplan maak (of actualiseer) je gemakkelijk de wensportefeuille voor je corporatie. De wensportefeuille is een van de onderdelen van de vastgoedsturing (of strategisch voorraadbeleid).


Met behulp van de wensportefeuille kun je vervolgens ook naar de strategie├źn op complexniveau gaan kijken. Succes met het maken of actualiseren van je wensportefeuille!

Download nu jouw e-boek, helemaal gratis.

En begin vandaag al met (het aanscherpen van) jouw wensportefeuille. Klik op de button hier onder voor jouw gratis download (.pdf-bestand).

"Ritske heeft de SOR een waardevolle opstart gegeven voor het strategisch voorraadbeleid (SVB). In het bijbrengen van begrip van en kennis over SVB bij een brede groep medewerkers is hij goed geslaagd. De inrichting van de beleidscyclus is voor ons een start geweest voor het benodigde inzicht in onze groeiende vastgoedportefeuille."

Swen Pollen

SOR

"Voor woningcorporatie Provides heeft Ritske op een prettige en gedegen wijze gewerkt aan woningmarktonderzoek, waarbij hij samen met ons een goede vertaalslag van de onderzoeksresultaten naar concreet strategisch voorraadbeleid heeft bereikt. Wij hebben Ritske daarbij leren kennen als een inhoudelijk sterke en prettige persoonlijkheid."

Marieta Peek

Provides

"Tijdens mijn begeleiding van Ritske's promotietraject heb ik hem leren kennen als een zelfbewuste onderzoeker, die helder communiceert, open staat voor kritiek, nieuwe perspectieven, initiatieven en samenwerking, en tegelijkertijd zijn eigen lijn en beginselen weet vast te houden."

Vincent Gruis

TU Delft

Direct aan de slag met jouw wensportefeuille

Met de 7 praktische tips uit dit e-boek kun je vandaag al beginnen.