Werkgroepen voor corporaties

Samen kom je verder

De strategie en beleid van jouw corporatie naar een hoger niveau brengen? Dat doe je samen met De Corporatiestrateeg en de andere deelnemers van jouw werkgroep:
  • Kleine groepen van corporaties die elkaar helpen en van elkaar leren.
  • Actief met elkaar aan de slag om te verbeteren.
  • Samen knelpunten oplossen en plannen smeden.

Tijdens een vrijblijvend gesprek hoor je alles over de werkgroepen en de deelnemers.

Kies de groep die bij je past

Werkgroep Beleid

Voor beleidsmakers bij kleine en middelgrote corporaties

In deze werkgroep trek je samen op met collega beleidsmakers die net als jij met uiteenlopende beleidsthema's bezig zijn. We ondersteunen elkaar bij het maken van beleid, delen kennis met elkaar en trekken samen op bij het verkennen van actuele thema's.


Volgende startmoment

  • 8 maart 2023

Interesse?

Bekijk hier meer informatie over de Werkgroep Beleid.

Werkgroep Assetmanagement

Voor Assetmanagers

In deze groep werk je samen met assetmanagers van andere corporaties. Alles waar je als assetmanager mee te maken krijgt komt voorbij. Van complexsessies organiseren en data analyses doen tot en met investeringsvoorstellen en de inrichting van assetmanagement.


Volgende startmoment

  • Donderdag 5 oktober 2023

Interesse?

Plan een vrijblijvende belafspraak, zodat ik je alles over deze groep kan vertellen.

Aansluiten bij een werkgroep kan door een belafspraak te plannen met Ritske Dankert  van De Corporatiestrateeg.  Je kunt dan je vragen stellen en we bespreken dan vrijblijvend welke groep het beste bij je past.

Ingrediƫnten van de werkgroepen

Intervisie

Tijdens de intervisie staat jouw vraag centraal. Meestal op een mooie locatie waar je optimaal kunt uitzoomen. Maar dit kan ook online. De andere deelnemers helpen je om de voor jouw passende volgende stap te zetten.

icoon de-corporatiestrateeg-seminars-en-congressen
Samen met experts van binnen of buiten de groep bespreken we actuele thema's. Daarnaast heb je altijd toegang tot de open seminars en trainingen van De Corporatiestrateeg.

Samen aan de slag

Samen kom je verder, en daarom werken we waar mogelijk ook praktisch samen. Bijvoorbeeld door voorbeelden uit te wisselen of elkaar te helpen bij vergelijkbare vraagstukken. Binnen de groep heb je altijd toegang tot een enorme hoeveelheid kennis en ervaring.

Waar zijn de bijeenkomsten?

De bijeenkomsten op locatie zijn altijd op een mooie plek in de regio Utrecht waar je in alle rust kunt uitzoomen van je dagelijkse werk. Tussendoor zien we elkaar ook online.


Wat is het programma tijdens de bijeenkomsten op locatie?

Het programma van de bijeenkomsten bepalen we samen. Intervisie maakt er in elk geval onderdeel van uit. Soms nodigen we daarnaast een expert uit.


Wat is de investering voor deelname aan een werkgroep?

Ben je lid van De Corporatiestrateeg? Dan zijn de kosten voor deelname 995,- (excl. btw). Ben je (nog) geen lid, dan betaal je 1890,- (excl. btw).


Wat krijg je als lid van een werkgroep?

Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de deelname aan de werkgroep zelf. Alle werkgroepen komen jaarlijks drie keer een dag op locatie bijeen. Tussendoor zien we elkaar tijdens korte online momenten, zodat je altijd weet wat er bij de andere werkgroepleden speelt. Tot slot kun je ook altijd met Ritske sparren als je tussendoor ergens een vraag over hebt.


Wie kan meedoen met de intervisiegroepen?

Alle deelnemers die meedoen zijn (of gaan) serieus aan de slag met strategie en beleid. Je komt tijdens de bijeenkomsten niet alleen iets halen, maar je denkt ook actief mee met de vragen die anderen inbrengen. Dit is een vereiste voor deelname.


Andere vragen? Plan een vrijblijvende belafspraak met Ritske Dankert van De Corporatiestrateeg.

Denk je erover om je aan te sluiten bij een van de werkgroepen? Plan dan een vrijblijvend gesprek met Ritske Dankert.