Werkgroep Beleid voor Corporaties

Ritske Dankert

De Corporatiestrateeg

Samen kom je verder

Als beleidsmaker bij een corporatie is het prettig om regelmatig te kunnen sparren met collega’s van andere corporaties. Hoe pakken zij de zaken aan? En hoe spelen ze in op actuele ontwikkelingen?


Daarom nodig ik je graag uit om deel te nemen aan de Werkgroep Beleid. Door je aan te sluiten bij dit netwerk weet je zeker dat je voortaan altijd op de hoogte bent van de laatste relevante ontwikkelingen. En er staan altijd collega beleidsmakers voor je klaar om even met je te sparren over jouw werk.


Hieronder vind je alle informatie over de Werkgroep Beleid.

Reserveer nu je plek!

Ja, ik doe mee


Wat levert deze werkgroep op?

Deelname aan de Werkgroep Beleid levert op:

  • Je kunt op elk moment je vragen en dilemma's voorleggen aan een deskundige en onpartijdige groep van collega beleidsmakers.

  • Na elke bijeenkomst heb je weer nieuwe inzichten in de thema's die voor jouw corporatie belangrijk zijn.

  • Je ontdekt verassende inzichten doordat elke deelnemer weer net even anders naar dingen kijkt.

  • Je helpt anderen door mee te denken over beleidsvraagstukken. Daarmee verdiep je tevens je eigen kennis.

  • Je kunt elk moment je kennis over beleid maken bij corporaties actualiseren.

Ja, ik doe mee

Onderdelen van de werkgroep

De Werkgroep Beleid bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake: tijdens het vrijblijvende eerste gesprek bespreken we samen je verwachtingen van de werkgroep. Wat kom je halen, en wat kun je brengen? Zo weet je zeker dat de werkgroep bij je past als je gaat meedoen.
  • Kennisuitwisseling en intervisie: drie keer komen we bijeen op een mooie plek in de regio Utrecht waar je in alle rust kunt uitzoomen van je dagelijkse werk. Voorafgaand aan elke bijeenkomst denk je na over de thema's die je wilt inbrengen. De Corporatiestrateeg maakt hiervan vervolgens een programma op maat.
  • Tussentijdse sprints: tussen de bijeenkomsten door zien we elkaar online. Dit doen we kort maar krachtig, zodat je je meest prangende vragen kunt stellen en weer up-to-date bent van de stand van zaken in de groep.
  • Sparren met Ritske: heb je tussen de bijeenkomsten door behoefte om nog even te sparren? Je kunt altijd even een belafspraak inplannen met Ritske Dankert van De Corporatiestrateeg en/of een van de andere deelnemers.
  • Online toolbox: je hebt in de online leeromgeving ook 24/7 toegang tot relevante e-learnings en tools voor beleid bij corporaties.
Ja, ik doe mee

Doelgroep

Beleidsmakers en adviseurs bij woningcorporaties. De werkgroep is met name interessant als je eerder al een opleiding op het gebied van beleid hebt gevolgd en je je kennis verder wilt verdiepen en verbreden.

Lunch

Deelname aan de dagen op locatie is inclusief een uitgebreide verzorgde lunch. 

Reserveer je plek

Start 25 januari 2024

Inclusief 3 dagen kennisdelen en intervisie op locatie en tussentijdse sprints online. Data van de bijeenkomsten op locatie: 25 januari, 30 mei en 10 oktober 2024.


De investering voor deze werkgroep

Niet-leden: 1990,- (exclusief btw)

Leden: 995,- (exclusief btw)


Deelnemen?

Overweeg je deelname aan de werkgroep? Plan dan een gratis en vrijblijvend gesprek met Ritske Dankert van De Corporatiestrateeg. Tijdens het gesprek hoor je alles over de werkgroep en kun je eventuele vragen stellen.

Gegarandeerde kwaliteit

Wij zijn door CRKBO en NRTO geaudit.


Op onze leergangen en alle andere dienstverlening is een tevredenheidsgarantie van toepassing: ben je toch niet tevreden? We sturen je geen factuur als je dit binnen 14 dagen na de eerste bijeenkomst aan ons laat weten. 

Ja, ik doe mee


Waarom een werkgroep van De Corporatiestrateeg?

Begeleider met 20+ jaar ervaring

Werkgroep begeleider Ritske Dankert heeft meer dan 20 jaar ervaring met het maken van beleid bij woningcorporaties.

Praktijkvoorbeelden van collega corporaties

Je hoort uit eerste hand de best practices en dilemma's van beleidsmakers van collega corporaties.

Leg waardevolle contacten met collega corporaties

Binnen de werkgroep leg je waardevolle contacten met collega's, waar je nog lang na de bijeenkomsten profijt van kunt hebben.

Direct toepassen op je eigen werk

Samen knelpunten oplossen en plannen smeden doen we tijdens de bijeenkomsten. Daarbij ben je direct bezig met de thema's waar je op dat moment bij jouw corporatie aan werkt.

Reserveer nu je plek!

Ja, ik doe mee


Meer informatie?

Twijfel je nog of deze werkgroep bij je past? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met Ritske Dankert van De Corporatiestrateeg. Of stuur ons een bericht met je vraag.