Werkgroep Assetmanagement

Ritske Dankert

De Corporatiestrateeg

Als assetmanager bij een corporatie is het prettig om regelmatig te kunnen sparren met collega’s van andere corporaties. Hoe pakken zij de zaken aan? En hoe spelen ze in op actuele ontwikkelingen?


Daarom nodig ik je graag uit om deel te nemen aan de Werkgroep Assetmanagement. Door je aan te sluiten bij dit netwerk weet je zeker dat je voortaan altijd op de hoogte bent van de laatste relevante ontwikkelingen. En er staan altijd collega assetmanagers voor je klaar om even met je te sparren over jouw werk.


Hieronder vind je alle informatie over de Werkgroep Assetmanagement.

Ja, ik doe mee


Wat levert deze werkgroep op?

Deelname aan de Werkgroep Assetmanagement levert op:

  • Je kunt op elk moment je vragen en dilemma's voorleggen aan een deskundige en onpartijdige groep van collega assetmanagers.

  • Na elke bijeenkomst heb je weer nieuwe inzichten in de thema's die voor jouw corporatie belangrijk zijn.

  • Je ontdekt verassende inzichten doordat elke deelnemer weer net even anders naar dingen kijkt.

  • Je helpt anderen door mee te denken over de inrichting en uitvoering. van assetmanagement. Daarmee verdiep je tevens je eigen kennis.

  • Je kunt elk moment je kennis over assetmanagement bij corporaties actualiseren.

Ja, ik doe mee

Onderdelen van de werkgroep

De Werkgroep Assetmanagement bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake: tijdens het vrijblijvende eerste gesprek bespreken we samen je verwachtingen van de werkgroep. Wat kom je halen, en wat kun je brengen? Zo weet je zeker dat de werkgroep bij je past als je gaat meedoen.
  • Kennisuitwisseling en intervisie: drie keer komen we bijeen op een mooie plek in de regio Utrecht waar je in alle rust kunt uitzoomen van je dagelijkse werk. Voorafgaand aan elke bijeenkomst denk je na over de thema's die je wilt inbrengen. De Corporatiestrateeg maakt hiervan vervolgens een programma op maat.
  • Tussentijdse sprints: tussen de bijeenkomsten door zien we elkaar online. Dit doen we kort maar krachtig, zodat je je meest prangende vragen kunt stellen en weer up-to-date bent van de stand van zaken in de groep.
  • Sparren met Ritske: heb je tussen de bijeenkomsten door behoefte om nog even te sparren? Je kunt altijd even een belafspraak inplannen met Ritske Dankert van De Corporatiestrateeg en/of een van de andere deelnemers.
  • Online toolbox: je hebt in de online leeromgeving ook 24/7 toegang tot relevante e-learnings en tools voor assetmanagement bij corporaties.
Ja, ik doe mee

Doelgroep

Assetmanagers, werkzaam bij een woningcorporatie. De werkgroep is met name interessant als je eerder al een opleiding op het gebied van assetmanagement hebt gevolgd en je je kennis verder wilt verdiepen en verbreden.

Deelname aan de dagen op locatie is inclusief een uitgebreide verzorgde lunch. 

Start 11 oktober 2023

Data

Kennisuitwisseling en intervisie (dag op locatie): 11 oktober 2023, 24 januari 2024 en 29 mei 2024. Tussentijdse sprints (1 uur via Teams) op 1 december 2023 en op 2 april, 28 juni en 9 september 2024. Het intakegesprek en verder sparren met Ritske en/of andere deelnemers kun je zelf inplannen na aanmelding.


De investering voor deze werkgroep

Niet-leden: 1990,- (exclusief btw)

Leden: 995,- (exclusief btw)


Meedoen?
Heb je nog vragen of wil je graag meedoen? Plan hieronder een gratis en vrijblijvende belafspraak met Ritske. Tijdens het gesprek bespreken we samen of de werkgroep iets voor je is en hoe je kunt meedoen.


Op dit moment zijn alle plaatsen in de werkgroep Assetmanagement gereserveerd of in optie. Je kunt alvast een belafspraak inplannen om te kijken of de werkgroep iets voor je is. Als je wilt deelnemen kom je op de wachtlijst.

Gegarandeerde kwaliteit

Wij zijn door CRKBO en NRTO geaudit.


Op onze leergangen en alle andere dienstverlening is een tevredenheidsgarantie van toepassing: ben je toch niet tevreden? We sturen je geen factuur als je dit binnen 14 dagen na de eerste bijeenkomst aan ons laat weten. 

Ja, ik doe mee


Werkgroep begeleider Ritske Dankert heeft meer dan 20 jaar ervaring met portefeuille- en assetmanagement bij woningcorporaties.

Je hoort uit eerste hand de best practices en dilemma's van assetmanagers van collega corporaties.

Binnen de werkgroep leg je waardevolle contacten met collega's, waar je nog lang na de bijeenkomsten profijt van kunt hebben.

Samen knelpunten oplossen en plannen smeden doen we tijdens de bijeenkomsten. Daarbij ben je direct bezig met de thema's waar je op dat moment bij jouw corporatie aan werkt.

Ja, ik doe mee


Twijfel je nog of deze werkgroep bij je past? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met Ritske Dankert van De Corporatiestrateeg. Of stuur ons een bericht met je vraag.