Samen Nieuw Beleid Maken

Samen beleid maken: doe je mee?

Maak je nieuw beleid voor jouw corporatie? En wil je daarbij graag optrekken met collega corporaties en De Corporatiestrateeg? Sluit je dan aan bij een van onze tijdelijke samenwerkgroepen. In deze kleine groepen helpen we elkaar met analyses, het beleidsproces en het schrijven van beleid.


Er starten regelmatig nieuwe groepen. Of je nu werkt aan huurbeleid, kwaliteitsbeleid, een wijkplan, een portefeuilleplan, ZAV-beleid of een heel nieuw ondernemingsplan, er is altijd wel een groep die bij je past.


Plan een vrijblijvende belafspraak met Ritske Dankert van De Corporatiestrateeg. Dan bekijken we samen of een Samenwerkgroep iets voor je is.

Elke groep komt regelmatig online bijeen om tips, feedback en goede voorbeelden uit te wisselen. Ook gaan we steeds in op tips & tricks voor de volgende fase in het beleidsproces. Zo kun je altijd je vragen stellen en help je zelf ook anderen weer een stapje verder. Ritske Dankert van De Corporatiestrateeg begeleidt de online bijeenkomsten.
Je krijgt toegang tot alle kennis en inspiratie die je nodig hebt om je nieuwe beleid te maken. Via onze online leeromgeving heb je onbeperkt toegang tot trainingen, diverse formats en voorbeelden van collega corporaties. Daarnaast kun je kiezen om twee keer een training of seminar live op locatie te bezoeken. Tijdens de intake bespreken we samen welke onderdelen voor jouw specifieke situatie relevant zijn.
Alle informatie over de samenwerkgroepen krijg je tijdens een belafspraak met Ritske Dankert van De Corporatiestrateeg.  Je kunt dan je vragen stellen en we bespreken dan vrijblijvend welke groep het beste bij je past.
Waar en wanneer zijn de bijeenkomsten?

De bijeenkomsten van de samenwerkgroepen zijn voornamelijk online. We plannen deze steeds gezamenlijk in. De frequentie van de bijeenkomsten is afhankelijk van de behoefte van de groep. Als richtlijn kun je uitgaan van circa 5 tot 8 online bijeenkomsten in ongeveer 4 tot 6 maanden. Een gemiddelde online bijeenkomst duurt ongeveer 1,5 uur. Nogmaals: dit is ook afhankelijk van het type beleid dat centraal staat en de behoefte van de deelnemers. Je kunt daarnaast 2 keer op locatie naar een seminar of training komen, waar je naast groepsleden ook andere deelnemers ontmoet.


Wat is de investering voor deelname aan een samenwerkgroep?

Ben je al lid van De Corporatiestrateeg? Dan is deelname aan een samenwerkgroep gratis.

Ben je geen lid? Dan is je investering voor deelname 995,-


Wat krijg je als lid van een samenwerkgoep?

Naast de ondersteuning en uitwisseling tussen de leden van de groep krijg je ook toegang tot onze online leeromgeving. Hier staan meer trainingen op dan goed voor je is :) Daarom krijg je altijd een advies op maat over welke onderdelen voor jouw het meest relevant zijn. Verder kun je als deelnemer 2 keer een live seminar of training bijwonen.


Andere vragen? Plan hieronder een vrijblijvende belafspraak in om ze te stellen.

Alle informatie over de samenwerkgroepen krijg je tijdens een belafspraak met Ritske Dankert van De Corporatiestrateeg.  Je kunt dan je vragen stellen en we bespreken dan vrijblijvend welke groep het beste bij je past.