Direct online starten met je opleiding

Online en hybride

Waar en wanneer je maar wilt: de trainingen van De Corporatiestrateeg kun je online overal volgen. 


Kenmerken van onze online opleidingen:

  • Duidelijke uitleg van de theorie via korte video's in onze leeromgeving.
  • Opdrachten die je direct kunt toepassen op je eigen praktijk.
  • Individuele begeleiding via telefoon of Teams van de trainer om al je vragen te beantwoorden en opdrachten te bespreken.
Kies je opleiding

Overzicht online opleidingen

Met de onderstaande opleidingen kun je direct online starten. 


Leergangen


Trainingen

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik precies bij deelname aan een online training of leergang?

Na aanmelding krijg je direct toegang tot onze online leeromgeving. Daar kun je de theorie en opdrachten van de training vinden in de vorm van video's en documenten. Binnen de online leeromgeving wordt je op een praktische manier meegenomen door de verschillende onderdelen van de training. Al je vragen en gemaakte opdrachten bespreek je telefonisch of via Teams met de trainer. Bij een training kun je hiervoor 2x een afspraak inplannen, bij een leergang maximaal 10x. Na aanmelding blijf je minimaal 1 jaar toegang houden tot alle onderdelen van de online opleiding.


Wat is de investering voor een online training of leergang?

Je investering is hetzelfde als voor een training of leergang op locatie. Het voordeel van een online training is daarbij dat je uitgebreide individuele begeleiding van de trainer krijgt. Ook bespaar je natuurlijk op je reistijd.


Wat als ik de training of leergang toch liever op locatie wil volgen?

Wanneer je je inschrijving wilt omzetten naar een training op locatie kan dat zonder meerkosten. Dit kan uiteraard alleen als de opleiding ook op locatie wordt aangeboden.


Kan ik de online training of leergang voor meerdere personen aanschaffen?

Ja, het is mogelijk om als corporatie een licentie aan te schaffen voor meerdere medewerkers. Zo krijgt bijvoorbeeld je hele afdeling of zelfs de hele organisatie toegang tot alle onderdelen van de online opleiding. Voor meer informatie hierover kun je een belafspraak met Ritske Dankert inplannen.


Andere vragen over de online training of leergang?

Stuur een mail naar post@corporatiestrateeg.nl of plan een belafspraak met Ritske Dankert in.

Direct starten

Kies je opleiding

Meer informatie?

Twijfel je nog of het online volgen van een opleiding bij je past? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met de trainer in. Of stuur ons een bericht met je vraag.