Video Aspect Ratio: 4:1

Netwerk Beleid

Voor strategen en beleidsmakers bij corporaties

Samen kom je verder

De strategie en beleid van jouw corporatie naar een hoger niveau brengen? Dat doe je samen met De Corporatiestrateeg en de andere deelnemers van het Netwerk Beleid:
  • Samen optrekken met corporaties die elkaar helpen en van elkaar leren.
  • Actief met elkaar aan de slag om te verbeteren.
  • Samen knelpunten oplossen en plannen smeden.

Hieronder lees je alles over het netwerk en de deelnemers.

Meer informatie

Ingrediënten van het Netwerk Beleid

icoon de-corporatiestrateeg-seminars-en-congressen

Kennis delen

Samen met experts van binnen of buiten de groep bespreken we actuele thema's. Daarnaast heb je altijd toegang tot de open seminars en trainingen van De Corporatiestrateeg.

Intervisie

Tijdens de inhoudelijke intervisie staat jouw vraag centraal. De andere deelnemers helpen je om de voor jouw passende volgende stap te zetten. Dit doen we op mooie locatie waar je optimaal kunt uitzoomen. 

Samen aan de slag

Samen kom je verder, en daarom werken we waar mogelijk ook praktisch samen. Bijvoorbeeld door voorbeelden uit te wisselen of samen onderzoek te doen. Binnen de groep heb je altijd toegang tot een enorme hoeveelheid kennis en ervaring.

Sluit je aan!

Doe je ook mee met het Netwerk Beleid? Als je nog vragen hebt kun je ook eerst een vrijblijvende belafspraak met Ritske Dankert van De Corporatiestrateeg plannen.

Veelgestelde vragen

Wie doet er mee met het Netwerk Beleid?

Binnen het Netwerk Beleid trek je samen op met collega strategen en beleidsmakers die bij hun corporatie met uiteenlopende beleidsthema's bezig zijn. Vaak zijn het generalisten die veel verschillende onderwerpen kunnen overzien. 


Alle deelnemers die meedoen zijn (of gaan) serieus aan de slag met strategie en beleid bij hun corporatie. Je komt tijdens de bijeenkomsten niet alleen iets halen, maar je denkt ook actief mee met de vragen die anderen inbrengen. Dit is een vereiste voor deelname.


Wil je meer weten over de andere deelnemers? Plan dan even een vrijblijvende belafspraak met Ritske Dankert van De Corporatiestrateeg.

Wat zijn de onderwerpen?

Het programma van de bijeenkomsten bepalen we samen. In de ochtend staat een actueel thema centraal, waarbij we ons ook laten bijpraten door een expert. Tijdens eerdere bijeenkomsten hadden we het bijvoorbeeld over prestatieafspraken, huurbeleid en wonen & zorg.


In de middag kun je in kleine groepen intervisievragen inbrengen en help je andere deelnemers bij door hen ingebrachte vragen.

Waar en wanneer zijn de bijeenkomsten?

Per jaar organiseren we 5 bijeenkomsten op locatie. Altijd op een mooie plek waar je in alle rust kunt uitzoomen van je dagelijkse werk. De bijeenkomsten zijn in de regio Utrecht. Tussendoor zien we elkaar ook online.


Eerstvolgende data op locatie in de regio Utrecht: wo. 1 juni 2022 - do. 29 sept. 2022 - do. 1 dec. 2022 - wo. 25 jan. 2023 - wo. 29 maart 2023

Wat krijg je als lid van het netwerk beleid?

Als lid van het Netwerk Beleid krijg je - naast de bijeenkomsten met de groep - ook toegang tot alle live 1-daagse seminars en trainingen, én de volledige online leeromgeving met relevante trainingen. Ook kun je ook met Ritske sparren als je tussendoor ergens een vraag over hebt.


Zo weet je zeker dat je toegang hebt tot alle tools, training en ondersteuning om jouw beleid succesvol te maken en uit te voeren.

Wat is de investering?

Als lid van het Netwerk Beleid krijg je toegang tot de bijeenkomsten van het netwerk, de 1-daagse seminars en trainingen, én de online leeromgeving van De Corporatiestrateeg.


Ben je (of is jouw corporatie) al lid? Dan betaal je voor 1 jaar deelname slechts 995,- (ex. btw). Nog geen lid? Dan is je investering 2490,- (gedeeltelijk vrijgesteld van btw).


Onze tevredenheidsgarantie daarbij: mocht je na de eerste bijeenkomst besluiten dat het netwerk toch niets voor je is, dan krijg je de factuur gecrediteerd.

Sluit je aan!

Doe je ook mee met het Netwerk Beleid? Als je nog vragen hebt kun je ook eerst een vrijblijvende belafspraak met Ritske Dankert van De Corporatiestrateeg plannen.