arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Intervisie Portefeuille- en Asset Management

Samen aan de slag met jouw portefeuille- en asset management

Dé manier om portefeuille- en asset management te laten werken

In jouw intervisiegroep sluit je - samen met De Corporatiestrateeg en de andere deelnemers - je portefeuille- en/of asset management aan op de jaarcyclus van jouw corporatie. Er zijn meerdere groepen actief, dus er is altijd wel een groep die bij je past.


Kenmerken van onze intervisiegroepen:

  • Groep van 5 tot 8 corporaties die elkaar helpen en van elkaar leren.
  • Geen praatclub, maar actief met elkaar aan de slag om te verbeteren.
  • Samen knelpunten oplossen en plannen smeden.
  • De Corporatiestrateeg zorgt voor toegang tot alle benodigde kennis, externe experts en praktische tools.
Meer informatie

Sluit je aan!

Aansluiten bij een intervisiegroep kan door hieronder een belafspraak te plannen met Ritske Dankert  van De Corporatiestrateeg.  Je kunt dan je vragen stellen en we bespreken dan vrijblijvend welke groep het beste bij je past.

Wat is er inbegrepen bij deelname?

Samen aan de slag

Binnen de intervisiegroep helpen we elkaar om het portefeuille- en/of asset management binnen alle deelnemende corporaties te laten werken. Binnen de groep heb je dus toegang tot een enorme hoeveelheid kennis en ervaring.

Intervisie

We komen 3x per jaar bij elkaar op een mooie locatie in het midden van het land. Hier gaan we samen knelpunten oplossen en plannen smeden. Na deze bijeenkomsten kun je weer vooruit om de volgende stap te zetten.


Volgende data: 4 juni 2020 | 29 oktober 2020 | begin februari 2021

Toolbox

Als lid van de intervisiegroep krijg je toegang tot de online toolbox Portefeuillle- en Asset Management. Je vind hier een uitgebreide online training. En je kunt gebruik maken van de digitale tools die De Corporatiestrateeg maakt om jouw portefeuille en asset management te ondersteunen.

Trainingen en Seminars

Als lid van de intervisiegroep heb je zonder meerkosten toegang tot alle open seminars en trainingen van De Corporatiestrateeg (zie agenda). Er zijn bijeenkomsten over portefeuille- en asset management, maar ook over specifieke thema's zoals betaalbaarheid en verduurzaming. In de agenda vind je de eerstvolgende bijeenkomsten.

Persoonlijke begeleiding

Vanuit De Corporatiestrateeg begeleidt Ritske Dankert de intervisie bijeenkomsten. Tijdens deze dagen - en via de WhatsApp groep - kun je al je vragen dus (ook) aan hem stellen.

WhatsApp groep

Tussen de bijeenkomsten door houden we contact via de WhatsApp groep. Ook organiseren we regelmatig een online sessie om elkaar even te zien en te spreken. Zo kun je snel je vragen stellen en tips delen.

Sluit je aan!

Aansluiten bij een intervisiegroep kan door hieronder een belafspraak te plannen met Ritske Dankert  van De Corporatiestrateeg.  Je kunt dan je vragen stellen en we bespreken dan vrijblijvend welke groep het beste bij je past.

Veelgestelde vragen

Waar zijn de bijeenkomsten?

De drie intervisie bijeenkomsten zijn op een mooie locatie in het midden van het land.


Wat is mijn investering voor deelname aan een intervisiegroep?

De investering voor deelname aan een intervisiegroep is 2490,- per jaar (vrijgesteld van btw). Je wordt hiermee ook automatisch lid van De Corporatiestrateeg, zodat je alle open seminars en trainingen (zie agenda) zonder meerkosten kunt volgen.


Wie kan meedoen met de intervisiegroepen?

Alle corporaties die meedoen zijn (of gaan) serieus aan de slag met portefeuille en asset management. Je komt tijdens de bijeenkomsten niet alleen iets halen, maar je denkt ook actief mee met de vragen die anderen inbrengen. Dit is een vereiste voor deelname. Wil je hier meer over weten? Plan dan een telefonische afspraak met Ritske in.


Wanneer start de intervisie?

De volgende groepen starten op donderdag 4 juni 2020. Na aanmelding krijg je direct toegang tot de toolbox en kun je als lid van De Corporatiestrateeg zonder meerkosten al onze open seminars en trainingen bijwonen.


Heb je nog een andere vraag? Plan dan een telefonische afspraak in voor een verdere toelichting op de intervisiegroepen.


Meer informatie

Wil je meer informatie over de intervisiegroepen? Plan hieronder direct een telefoongesprek met Ritske. Dan praat ik je vrijblijvend bij.
Cookies