arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Intervisie voor Corporaties

Samen aan de slag met jouw strategie & beleid

Dé manier om strategie en beleid te laten werken

In jouw intervisiegroep breng je - samen met De Corporatiestrateeg en de andere deelnemers - de strategie en beleid van jouw corporatie naar een hoger niveau. Er zijn meerdere groepen actief, dus er is altijd wel een groep die bij je past.


Kenmerken van onze intervisiegroepen:

  • Kleine groepen van corporaties die elkaar helpen en van elkaar leren.
  • Actief met elkaar aan de slag om te verbeteren.
  • Samen knelpunten oplossen en plannen smeden.
  • De Corporatiestrateeg zorgt voor toegang tot alle benodigde kennis, externe experts en praktische tools.
Meer informatie

Sluit je aan!

Aansluiten bij een intervisiegroep kan door hieronder een belafspraak te plannen met Ritske Dankert  van De Corporatiestrateeg.  Je kunt dan je vragen stellen en we bespreken dan vrijblijvend welke groep het beste bij je past.

Kies je groep


Wat is er inbegrepen bij deelname?

Samen aan de slag

Binnen de intervisiegroep helpen we elkaar om strategie en beleid binnen alle deelnemende corporaties naar een hoger niveau te brengen. Binnen de groep heb je dus toegang tot een enorme hoeveelheid kennis en ervaring.

Intervisie

We komen 3x per jaar bij elkaar op een mooie locatie. Hier gaan we samen knelpunten oplossen en plannen smeden. Na deze bijeenkomsten kun je weer vooruit om de volgende stap te zetten.

Online Tools

Als lid van de intervisiegroep krijg je toegang tot de online leeromgeving met uitgebreide online trainingen. En je kunt gebruik maken van de digitale tools die De Corporatiestrateeg maakt om jouw beleidsproces te ondersteunen.

Trainingen en Seminars

Als lid van de intervisiegroep heb je zonder meerkosten toegang tot alle open seminars en trainingen van De Corporatiestrateeg (zie agenda).

Persoonlijke begeleiding

Vanuit De Corporatiestrateeg begeleidt Ritske Dankert de intervisie bijeenkomsten en de online contactmomenten. Je kunt al je vragen dus (ook) aan hem stellen.

Altijd je vragen stellen

Tussen de bijeenkomsten door houden we contact via e-mail of WhatsApp. Ook organiseren we regelmatig een online sessie via Zoom om elkaar even te zien en te spreken. Zo kun je snel je vragen stellen en tips delen.

Sluit je aan!

Aansluiten bij een intervisiegroep kan door een belafspraak te plannen met Ritske Dankert  van De Corporatiestrateeg.  Je kunt dan je vragen stellen en we bespreken dan vrijblijvend welke groep het beste bij je past.
Kies je groep

Kies de groep die bij je past

Intervisiegroep Beleid

Voor beleidsmakers bij kleine en middelgrote corporaties

Bijeenkomsten in regio Utrecht


Volgende startmoment

Begin 2022


Je kunt je momenteel alleen aanmelden voor de wachtlijst voor deze intervisiegroep. Stuur hiervoor een mailtje naar post@corporatiestrateeg.nl

Intervisiegroep Strategie

Voor strategen met 10+ jaar ervaring

Bijeenkomsten in regio Utrecht


Volgende startmoment

3 juni 2021 (nog maximaal 2 beschikbare plaatsen)


Plan een belafspraak met Ritske voor meer informatie en aanmelden.

Intervisiegroep Assetmanagement

Voor assetmanagers

Bijeenkomsten in regio Utrecht


Volgende startmoment

10 juni 2021


Je kunt je momenteel alleen aanmelden voor de wachtlijst voor deze intervisiegroep. Stuur hiervoor een mailtje naar post@corporatiestrateeg.nl.

Veelgestelde vragen

Waar zijn de bijeenkomsten?

De drie intervisie bijeenkomsten zijn altijd op een mooie locatie in de regio Utrecht waar je in alle rust aan de intervisie kunt deelnemen.


Wat is mijn investering voor deelname aan een intervisiegroep?

Ben je al lid van De Corporatiestrateeg? Dan is je investering voor deelname aan een intervisiegroep 995,- per jaar (exclusief btw). Ben je nog geen lid? Dan is je investering voor deelname aan een intervisiegroep 995,- per jaar (exclusief btw) plus 1495,- (vrijgesteld van btw) voor het lidmaatschap. Je wordt hiermee ook persoonlijk lid van De Corporatiestrateeg, zodat je alle open seminars en trainingen zonder meerkosten kunt volgen, en toegang hebt tot onze online leeromgeving. Meer over het lidmaatschap lees je hier.


Wie kan meedoen met de intervisiegroepen?

Alle deelnemers die meedoen zijn (of gaan) serieus aan de slag met strategie en beleid. Je komt tijdens de bijeenkomsten niet alleen iets halen, maar je denkt ook actief mee met de vragen die anderen inbrengen. Dit is een vereiste voor deelname. Wil je hier meer over weten? Plan dan een telefonische afspraak met Ritske in.


Wanneer start de intervisie?

Hierboven kun je de data van de volgende startmomenten vinden. Na aanmelding krijg je direct toegang tot de toolbox en kun je als lid van De Corporatiestrateeg zonder meerkosten al onze open seminars en trainingen bijwonen.


Heb je nog een andere vraag? Plan dan een telefonische afspraak in voor een verdere toelichting op de intervisiegroepen.


Meer informatie

Wil je je aanmelden, of eerst meer informatie over de intervisiegroepen? Plan hieronder direct een telefoongesprek met Ritske. Dan praat ik je vrijblijvend bij.
Cookies