Video Aspect Ratio: 4:1

Seminar Tem de Woningnood

Hoe ziet woningnood in
Nederland eruit in 2023?

Experts laten zien hoe je sneller kunt bouwen en bestaande woningen beter benut.

Samen met de andere deelnemers van het seminar gaan we direct aan de slag.

Dertigers die noodgedwongen bij hun ouders wonen. Gescheiden mensen die met hun kinderen op de camping wonen. De woningnood in Nederland is echt. En heftiger dan deze in lange tijd is geweest.


Hoe ziet de woningnood er anno 2023 in Nederland precies uit? Weinigen slapen 'onder de brug', maar waar dan wel? Wat hebben zij nodig? En zijn de plannen van minister Hugo de Jonge de oplossing?


Misschien nog wel belangrijker: welke bijdrage kunnen corporaties leveren? Hoe kun je sneller meer woningen bouwen? En hoe kun je bestaande woningen beter benutten?


Vier experts beantwoorden bovenstaande vragen tijdens het seminar Tem de Woningnood. Bovendien smeden we samen plannen voor jouw werkgebied.


Ik zie er naar uit je te ontmoeten op donderdag 15 juni 2023. Reserveer hieronder je plek.


Hartelijke groet,

Ritske Dankert

De Corporatiestrateeg

Donderdag

15 juni 2023

10:00

Programma

Tijdens het seminar praten vier experts je bij over de actuele ontwikkelingen en de mogelijkheden van corporaties om de woningnood te temmen.


Daarnaast is er ook ruimte om samen met andere deelnemers plannen te smeden waar je in je eigen werk weer mee vooruit kunt.


Bekijk de video voor een impressie van een eerder seminar.

“Het seminar suggereerde een breed aanbod. Het heeft deze belofte helemaal waar gemaakt. Het gaf mij een compleet beeld, met goede sprekers die goede verhalen hadden. Toen ik binnenkwam, kreeg ik vanaf het eerste moment veel energie. Ook aan het einde van de dag reed ik met heel veel energie terug naar huis. Dat zegt wat over de dag!"

René Lemein - Adviseur Beleid & Strategie bij Woonwijze

“Tijdens het seminar gingen we met z’n allen in gesprek. Ik werd aangespoord tot anders denken. En dat is voor de sector van groot belang: op een andere manier denken. De locatie van het seminar en de groepsgrootte vond ik erg prettig en overzichtelijk. Ik was nog nooit naar jullie seminars geweest, maar zit me nu alweer te verdiepen in de volgende!"

Teun Bakelaar - Voorzitter & Penningmeester van het bestuur van Beter Wonen Goedereede

"Soms ga je ergens naar toe om bevestiging te krijgen dat anderen net als jou denken. Dat ze te maken hebben met dezelfde problematiek. Dat is precies wat dit seminar mij opgeleverd heeft: herkenning en bevestiging. Daarnaast sprak het netwerkdeel mij aan. Je komt collega’s tegen die je wel of nog niet kent. Hiermee kunnen je kennis uitwisselen en netwerken."

Hans Al - Directeur-bestuurder bij Stek

De investering voor dit seminar is 595,-
Wij zijn door CRKBO en de NRTO geaudit. Deelname aan onze seminars is daarom vrij van BTW. Deelnemers ontvangen een deelnemerscertificaat (6 PE-punten bij Aedes en VTW).


Op al onze seminars en andere dienstverlening is een tevredenheidsgarantie van toepassing: ben je toch niet tevreden? Dan sturen we ook geen factuur. 

Datum: donderdag 15 juni 2023

Tijd: 10:00 - 16:30 uur

Plaats: Kaap Doorn (Doorn, regio Utrecht)

Deelname aan het seminar is inclusief een uitgebreide verzorgde lunch. Vanaf 16:30 uur kun je napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Beleidsmakers, managers, bestuurders, toezichthouders en adviseurs voor woningcorporaties.

Ook belanghebbenden zoals huurdersvertegenwoordigers en gemeenten zijn van harte welkom.

Je hoort de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt en de mogelijkheden van corporaties om de woningnood aan te pakken.

Ga in gesprek met collega corporaties: welke maatregelen nemen zij bij het bestrijden van de woningnood?

Tijdens het seminar is er volop ruimte om goede ideeën uit te wisselen met met collega-corporaties. En natuurlijk ook met de sprekers. 

Aan het einde van de dag heb je de belangrijkste vervolgacties voor je eigen corporatie op een rij.

Wij zijn lid van de NRTO en voldoen aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Het NRTO-keurmerk wordt erkend als bewijs van kwaliteit door Aedes en VTW. Deelnemers gaan na het seminar naar huis met een deelnemerscertificaat (6 PE-punten).

Twijfel je nog of dit seminar iets voor je is? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek. Of stuur ons een bericht met je vraag.