Video Aspect Ratio: 4:1

Seminar Wonen en Zorg

Hoe speel je als corporatie in op de behoefte aan wonen & zorg?

Praktijkcasus van diverse corporaties.

Waar ligt de opgave? En wat zijn de risico's?

Steeds meer kwetsbare mensen mogen of willen niet meer binnen de muren van een zorginstelling wonen. Ouderen wonen steeds langer thuis. 


En ondertussen hebben woningcorporaties en zorginstellingen elk hun eigen uitdagingen met wet- en regelgeving en financiële mogelijkheden.


Hoe ga je als corporatie en zorgorganisaties samen de grote uitdagingen op het gebied van wonen en zorg aan? Wat is er nodig om mensen prettig 'Langer Thuis' te laten wonen? En als dat niet meer kan: welke opgave ligt er dan voor corporaties in het zorgvastgoed?


Tijdens het Seminar Wonen en Zorg krijg je antwoord op al je vragen. Vijf topsprekers nemen je mee in de wereld van wonen en zorg.


Ik zie ernaar uit om je op deze inspirerende dag te ontmoeten.


Hartelijke groet,

Ritske Dankert

De Corporatiestrateeg

donderdag

9-11-2023

10:00

Sprekers bij het seminar

In de ochtend worden we door experts bijgepraat over de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen & zorg.


In de middag zoomen we in op praktijkvoorbeelden van corporaties die voorlopen in de sector.


Bekijk de video voor een impressie van een eerder seminar.

“Het seminar suggereerde een breed aanbod. Het heeft deze belofte helemaal waar gemaakt. Het gaf mij een compleet beeld, met goede sprekers die goede verhalen hadden. Toen ik binnenkwam, kreeg ik vanaf het eerste moment veel energie. Ook aan het einde van de dag reed ik met heel veel energie terug naar huis. Dat zegt wat over de dag!"

René Lemein - Adviseur Beleid & Strategie bij Woonwijze

“Tijdens het seminar gingen we met z’n allen in gesprek. Ik werd aangespoord tot anders denken. En dat is voor de sector van groot belang: op een andere manier denken. De locatie van het seminar en de groepsgrootte vond ik erg prettig en overzichtelijk. Ik was nog nooit naar jullie seminars geweest, maar zit me nu alweer te verdiepen in de volgende!"

Teun Bakelaar - voorzitter & penningmeester van het bestuur van Beter Wonen Goedereede

"Soms ga je ergens naar toe om bevestiging te krijgen dat anderen net als jou denken. Dat ze te maken hebben met dezelfde problematiek. Dat is precies wat dit seminar mij opgeleverd heeft: herkenning en bevestiging. Daarnaast sprak het netwerkdeel mij aan. Je komt collega’s tegen die je wel of nog niet kent. Hiermee kunnen je kennis uitwisselen en netwerken."

Hans Al - Directeur-bestuurder bij Stek

Gegarandeerde kwaliteit

De investering voor dit seminar is 595,- (gratis voor leden van De Corporatiestrateeg)
Wij zijn door CRKBO en de NRTO geaudit. Deelname aan onze seminars is daarom vrij van BTW. Deelnemers ontvangen een deelnemerscertificaat (6 PE-punten bij Aedes en VTW).


Op al onze seminars en andere dienstverlening is een tevredenheidsgarantie van toepassing: ben je toch niet tevreden? Dan sturen we ook geen factuur. 

Datum: donderdag 9 november 2023

Tijd: 10:00 - 16:30 uur

Plaats: Kaap Doorn in Doorn (regio Utrecht)

Beleidsmedewerkers, managers, directeur-bestuurders en toezichthouders van woningcorporaties, zorgaanbieders en gemeenten.

Deelname aan het seminar is inclusief een uitgebreide verzorgde lunch. Vanaf 16:30 uur kun je napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Tijdens dit seminar delen experts hun kennis met je.

Krijg tips van collega corporaties die je ook weer op je eigen organisatie kunt toepassen.

Tijdens het seminar is er volop ruimte om goede ideeën uit te wisselen met andere deelnemers. En natuurlijk ook met de sprekers.

Aan het einde van de dag weet je wat de volgende stappen voor je eigen corporatie zijn.

Wij zijn lid van de NRTO en voldoen aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Deelnemers gaan na het seminar naar huis met een deelnemerscertificaat (6 PE-punten bij Aedes en VTW).