Video Aspect Ratio: 4:1

Seminar Portefeuille- en Asset Management

Actuele trends, koplopers in de sector en verdieping met experts

Wat staat corporaties te doen in nieuwbouw, betaalbaarheid en verduurzaming?

Nieuwe werkwijzen

Hoe implementeer je innovatieve werkwijzen voor portefeuille- en assetmanagement?

Tijdens de presentaties van voorlopers in de corporatiesector.

Er wordt de komende jaren veel van corporaties gevraagd. En eerlijk gezegd: de vraag is groter dan waarin corporaties zonder extra maatregelen kunnen voorzien.


Niet alleen moet er meer grond en (bouw)personeel beschikbaar komen. Op lange termijn zijn de financiële middelen van corporaties nog altijd onvoldoende om in de grote opgaven te kunnen blijven voorzien.


Tijdens het seminar Portefeuille- en Assetmanagement gaan we in op deze trends, en schetsen we samen de ontwikkelingen voor de toekomst. Ook gaan we in op de veranderende rol van corporaties: in hoeverre kun je zelf nog sturen als de overheid meer regie neemt?


Ben je ook bezig met portefeuille- en assetmanagement? Dan mag je dit seminar niet missen.


Ik zie er naar uit je persoonlijk te ontmoeten op donderdag 12 oktober 2023.


Hartelijke groet,

Ritske Dankert

De Corporatiestrateeg

Donderdag

12-10-2023

10:00

Programma

Experts praten je bij over de trends en ontwikkelingen op het gebied van portefeuillesturing en asset management.


Koplopers in de corporatiesector laten zien hoe zij hun portefeuille- en assetmanagement hebben ingericht. En we verdiepen de belangrijkste onderdelen van je portefeuille- en assetmanagement. 

“Het seminar suggereerde een breed aanbod. Het heeft deze belofte helemaal waar gemaakt. Het gaf mij een compleet beeld, met goede sprekers die goede verhalen hadden. Toen ik binnenkwam, kreeg ik vanaf het eerste moment veel energie. Ook aan het einde van de dag reed ik met heel veel energie terug naar huis. Dat zegt wat over de dag!"

René Lemein - Adviseur Beleid & Strategie bij Woonwijze

“Tijdens het seminar gingen we met z’n allen in gesprek. Ik werd aangespoord tot anders denken. En dat is voor de sector van groot belang: op een andere manier denken. De locatie van het seminar en de groepsgrootte vond ik erg prettig en overzichtelijk. Ik was nog nooit naar jullie seminars geweest, maar zit me nu alweer te verdiepen in de volgende!"

Teun Bakelaar - voorzitter & penningmeester van het bestuur van Beter Wonen Goedereede

"Soms ga je ergens naar toe om bevestiging te krijgen dat anderen net als jou denken. Dat ze te maken hebben met dezelfde problematiek. Dat is precies wat dit seminar mij opgeleverd heeft: herkenning en bevestiging. Daarnaast sprak het netwerkdeel mij aan. Je komt collega’s tegen die je wel of nog niet kent. Hiermee kunnen je kennis uitwisselen en netwerken."

Hans Al - Directeur-bestuurder bij Stek

De investering voor dit seminar is 595,-
Wij zijn door CRKBO geaudit. Deelname aan onze seminars en trainingen is daarom vrij van BTW. Deelnemers ontvangen een deelnemerscertificaat (6 PE-punten bij Aedes en VTW).


Op al onze seminars en andere dienstverlening is een tevredenheidsgarantie van toepassing: ben je toch niet tevreden? Dan sturen we ook geen factuur. 

Datum: donderdag 12 oktober 2023

Tijd: 10:00 - 16:30 uur

Plaats: Kaap Doorn in Doorn, regio Utrecht.

Deelname aan het seminar is inclusief een uitgebreide verzorgde lunch. Vanaf 16:30 uur kun je napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Portefeuillemanagers, assetmanagers, management, bestuur, toezichthouders en beleidsadviseurs werkzaam bij of voor woningcorporaties.

Twijfel je nog of dit seminar iets voor je is? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek. Of stuur ons een bericht met je vraag.