Video Aspect Ratio: 4:1

Financiële Sturing en Vermogensinzet

Actuele ontwikkelingen: hoe blijf je duurzaam financieel gezond? 

Wat vraagt de volkshuisvesting na afschaffing van de verhuurdersheffing?

Vidomes over hun duurzaam bedrijfsmodel, en Eigen Haard over hun financiële sturing.

Hoe zorg je voor een duurzaam gezonde financiële positie? Welke financiële gevolgen hebben de volkshuisvestingsplannen van Hugo de Jonge? Op welke investeringsafspraken leggen corporaties zich vast in ruil voor de afschaffing van de verhuurdersheffing? En hoe weeg je thema's als betaalbaarheid, nieuwbouw en verduurzaming dan tegen elkaar af?


Na dit seminar ben je weer helemaal op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op het gebied van financiële sturing en vermogensinzet.


Ik zie er naar uit je persoonlijk te ontmoeten op donderdag 16 juni 2022.


Hartelijke groet,

Ritske Dankert

De Corporatiestrateeg

Donderdag

16 juni 2022

10:00

“Het seminar suggereerde een breed aanbod. Het heeft deze belofte helemaal waar gemaakt. Het gaf mij een compleet beeld, met goede sprekers die goede verhalen hadden. Toen ik binnenkwam, kreeg ik vanaf het eerste moment veel energie. Ook aan het einde van de dag reed ik met heel veel energie terug naar huis. Dat zegt wat over de dag!"

René Lemein - Adviseur Beleid & Strategie bij Woonwijze

“Tijdens het seminar gingen we met z’n allen in gesprek. Ik werd aangespoord tot anders denken. En dat is voor de sector van groot belang: op een andere manier denken. De locatie van het seminar en de groepsgrootte vond ik erg prettig en overzichtelijk. Ik was nog nooit naar jullie seminars geweest, maar zit me nu alweer te verdiepen in de volgende!"

Teun Bakelaar - voorzitter & penningmeester van het bestuur van Beter Wonen Goedereede

"Soms ga je ergens naar toe om bevestiging te krijgen dat anderen net als jou denken. Dat ze te maken hebben met dezelfde problematiek. Dat is precies wat dit seminar mij opgeleverd heeft: herkenning en bevestiging. Daarnaast sprak het netwerkdeel mij aan. Je komt collega’s tegen die je wel of nog niet kent. Hiermee kunnen je kennis uitwisselen en netwerken."

Hans Al - Directeur-bestuurder bij Stek

De investering voor dit seminar is 595,-
Wij zijn door CRKBO geaudit. Deelname aan onze jaarcongressen is daarom vrij van BTW.
Deelnemers ontvangen een deelnemerscertificaat (5 PE-punten bij Aedes en VTW).


Op al onze seminars en andere dienstverlening is een tevredenheidsgarantie van toepassing: ben je toch niet tevreden? Dan sturen we ook geen factuur. 

Datum: donderdag 16 juni 2022

Tijd: 10:00 - 16:30 uur

Plaats: Kaap Doorn (regio Utrecht).

Deelname aan het seminar is inclusief een uitgebreide verzorgde lunch. Vanaf 16:30 uur kun je napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Beleidsbepalers, financials, managers, bestuurders, toezichthouders en adviseurs voor woningcorporaties.

Tijdens dit seminar delen experts hun kennis met je.

Krijg tips en een kijkje in de keuken van collega corporaties.

Tijdens het seminar is er volop ruimte om goede ideeën uit te wisselen met andere deelnemers. En natuurlijk ook met de sprekers.

Aan het einde van de dag heb je een handig overzicht met de belangrijkste vervolgacties voor je eigen corporatie.

Wij zijn lid van de NRTO en voldoen aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Het NRTO-keurmerk wordt erkend als bewijs van kwaliteit door Aedes en VTW. Deelnemers gaan na het seminar naar huis met een deelnemerscertificaat (5 PE-punten). 

Twijfel je nog of dit seminar bij je past? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek. Of stuur ons een bericht met je vraag.