Over De Corporatiestrateeg

De Corporatiestrateeg stelt je in staat om de strategie van jouw corporatie volgens de meest actuele inzichten te ontwikkelen en uit te voeren. Daarvoor organiseren we seminars, trainingen en intervisie. Allemaal op het gebied van strategie en beleid voor woningcorporaties. 


Er komt veel op corporaties af. Betaalbaarheid, beschikbaarheid, kwaliteit en verduurzaming: het vraagt allemaal aandacht. Met De Corporatiestrateeg blijf je zelf aan het roer, zonder het wiel te hoeven uitvinden.

Start hier


Doe je mee?

icoontje trainingen-en-opleidingen-de-corporatiestrateeg

Seminars

In 1 dag weer helemaal up-to-date
icoon de-corporatiestrateeg-seminars-en-congressen

Trainingen

Werk op een praktische manier aan je strategie
icoontje de-corporatiestrateeg-intervisie

Werkgroepen

Verdiep je je kennis en werk je samen met collega corporaties 

Enkele van de corporaties die al gebruik maakten van onze seminars, trainingen en intervisie

null


Ons team

Ritske Dankert van De Corporatiestrateeg

Ritske Dankert

Janet Iljas De Corporatiestrateeg

Janet Iljas

Ellenore Blekman

vera-wong-de-corporatiestrateeg

Vera Wong

Reacties op seminars van De Corporatiestrateeg

Tijdens het seminar kwamen zaken naar voren die perfect aansloten op waar wij momenteel ook tegenaan lopen binnen onze corporatie. Het seminar zorgde daardoor voor veel herkenning. Corporaties die vanuit hetzelfde perspectief, dezelfde cultuur, of juist een heel ander perspectief en een hele andere cultuur, met dezelfde dingen bezig zijn. Dat is interessant om te horen.

Dick Visser

Het Grootslag

Het seminar suggereerde een breed aanbod. Het heeft deze belofte helemaal waar gemaakt. Het gaf mij een compleet beeld, met goede sprekers die goede verhalen hadden. Toen ik binnenkwam, kreeg ik vanaf het eerste moment veel energie. Ook aan het einde van de dag reed ik met heel veel energie terug naar huis. Dat zegt wat over de dag!

René Lemein

Woonwijze

Tijdens het seminar gingen we met z’n allen in gesprek. Ik werd aangespoord tot anders denken. En dat is voor de sector van groot belang: op een andere manier denken. De locatie van het seminar en de groepsgrootte vond ik erg prettig en overzichtelijk. Ik was nog nooit naar jullie seminars geweest, maar zit me nu alweer te verdiepen in de volgende!

Teun Bakelaar

Beter Wonen Goedereede

Krijg nu toegang tot al mijn e-boeken en meer...

Ontvang elke twee weken het digitale magazine CorporatieTips en krijg direct toegang tot alle e-boeken en online trainingen op leden.corporatiestrateeg.nl.