arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Werkgroep Portefeuillesturing

Samen aan de slag met jouw portefeuillestrategie

Zo werk je samen doelgericht aan de optimale portefeuille voor de toekomst

Samen met de andere werkgroepleden en De Corporatiestrateeg breng je de volkshuisvestelijke behoeften in je werkgebied nog beter in beeld (of actualiseer je deze inzichten). Samen maken we de vertaling naar een actuele wensportefeuille. Daarbij letten we onder meer op voldoende betaalbare en duurzame woningen. Verder borgen we de praktische uitvoering van de portefeuillesturing bij jouw corporatie. 


Kenmerken van deze werkgroep:

  • Groep van 5 tot 8 corporaties die elkaar helpen en van elkaar leren.
  • Geen praatclub, maar actief met elkaar aan de slag om te verbeteren.
  • Samen knelpunten oplossen en plannen smeden.
  • De Corporatiestrateeg zorgt voor toegang tot alle benodigde kennis, externe experts en praktische tools.
Meer informatie

Sluit je aan!

Aansluiten kan door hieronder een gesprek te plannen met Ritske Dankert (De Corporatiestrateeg).  We bespreken dan vrijblijvend of je kunt deelnemen.

Wat is er inbegrepen bij deelname?

Samen aan de slag

Binnen de werkgroep helpen we elkaar om de portefeuillesturing binnen alle deelnemende corporaties op een hoog niveau te brengen. Binnen de groep heb je dus toegang tot een enorme hoeveelheid kennis en ervaring.

Intervisie

In 2020 komen we 3x bij elkaar op een mooie locatie in het midden van het land. Hier gaan we samen knelpunten oplossen en plannen smeden. Na deze bijeenkomsten kun je weer vooruit om de volgende stap te zetten.


Data: 12 februari 2020 | 11 juni 2020 | 5 november 2020.

Toolbox

Als lid van de werkgroep krijg je toegang tot de online toolbox Portefeuillesturing. Je vind hier een uitgebreide online training. En je kunt gebruik maken van de digitale tools die De Corporatiestrateeg maakt om jouw portefeuillesturing te ondersteunen. Ook voegen we regelmatig opnames van masterclasses met externe experts toe aan de toolbox.

Online Samenwerkdag

Tijdens een online samenwerkdag werk je vanaf je eigen werkplek aan de portefeuillesturing van jouw corporatie. We starten we de dag met een afspraak via videobellen, zodat we onze doelen voor de dag kunnen delen. Ook kun je natuurlijk je vragen aan de groep stellen. Gedurende de dag zijn er meerdere momenten waarop je online je vragen kunt stellen.


Data: 26 maart 2020 |14 mei 2020 | 25 juni 2020 | 3 september 2020 | 26 november 2020

Persoonlijke begeleiding

Vanuit De Corporatiestrateeg begeleidt Ritske Dankert de intervisie bijeenkomsten en de online samenwerkdagen. Tijdens deze dagen - en via de WhatsApp groep - kun je al je vragen dus (ook) aan Ritske stellen.

WhatsApp groep

Tussen de bijeenkomsten door houden we contact via de WhatsApp groep. Zo kun je snel je vragen stellen en tips delen.

Sluit je aan!

Plan een vrijblijvende belafspraak in. Dan bekijk je samen met Ritske Dankert van De Corporatiestrateeg of je wilt deelnemen.

Veelgestelde vragen

Waar zijn de bijeenkomsten?

De drie intervisie bijeenkomsten zijn in het midden van het land. De online samenwerkdagen volg je vanaf je eigen werkplek (of waar je maar wilt).


Wat is mijn investering voor deelname aan een werkgroep?

De investering voor deelname aan een werkgroep is 2490,- per jaar (excl. btw). Leden van De Corporatiestrateeg betalen 1990,- per jaar (excl. btw). Het bedrag geldt per corporatie en is inclusief alle onderdelen voor 1 deelnemer. Wil je meerdere collega's meenemen naar de bijeenkomsten op locatie? Dan betalen de extra deelnemers 150,- per bijeenkomst (excl. btw).


Welke corporaties doen mee aan de werkgroep?

Alle corporaties die meedoen zijn serieus aan de slag met hun portefeuillestrategie. Dit is een vereiste voor deelname. Wil je hier meer over weten? Plan dan een telefonische afspraak met Ritske in.


Heb je nog een andere vraag? Plan dan een telefonische afspraak in voor een verdere toelichting op de werkgroep Portefeuillesturing.


Extra: toegang tot jaarcongres Portefeuille- en Asset Management

Als lid van de werkgroep Portefeuillesturing krijg je als extra gratis toegang tot het jaarcongres Portefeuille- en Asset Management. Tijdens het jaarcongres praten experts je bij over de actuele trends en ontwikkelingen. Voorlopers in de sector presenteren bovendien hun aanpak van portefeuille- en asset management.

Datum: 1 oktober 2020

Meer informatie

Wil je meer informatie over de werkgroep Portefeuillesturing? Plan hieronder direct een telefoongesprek met Ritske. Dan praat ik je vrijblijvend bij.
Cookies