Werken bij De Corporatiestrateeg

Werken bij De Corporatiestrateeg

Alles voor woningcorporaties en hun huurders

Meeloopstage: online marketing

We hebben een stageplaats beschikbaar voor een Pietje Precies met schrijftalent. Je werkt mee aan onze online marketing (schrijven van blogs, maken van vlogs e.d.). Ook ga je mee naar interviews en trainingen op locatie . Tijdens je stage kom je in aanraking met het hele proces van het vinden van potentiële klanten tot en met de oplevering van een eindproduct. Regelmatig kun je meegaan op bezoek bij opdrachtgevers en bijeenkomsten.


Tijdens je stage is er ruimte voor het uitvoeren van een onderzoek (maximaal 2 dagen per week). We hebben meerdere onderzoeksvragen liggen die we graag met je bespreken tijdens de selectieprocedure. Eigen ideeën mag je ook aandragen (we bieden je daar graag de ruimte voor).

Bij goed functioneren is er de mogelijkheid om na je stage parttime bij ons te blijven werken. Dit is vooral interessant wanneer je na je stage nog verder gaat studeren.

Wij zijn een jong en groeiend bedrijf. Omdat we klein zijn (4 medewerkers) is het makkelijk om alle ins en outs van ons bedrijf te leren kennen. Ook geeft dat veel mogelijkheden in de werkzaamheden die je doet.

Je kunt met verschillende HBO of universitaire opleidingen in deze functie terecht. Enkele voorbeelden: (online) marketing en communicatie, bedrijfskunde, bestuurskunde of planologie.

Uiteraard krijg je bij ons een goede werkplek (Nijmegen) en een prima stagevergoeding van 400 euro bruto per maand.


Functie-eisen:

• Je bent een echte ‘Pietje Precies’ die nauwkeurig kan werken.

• Je schrijft goed leesbare stukken (zowel korte artikelen als langere stukken).


Praktisch:

• Periode: in overleg, in principe vanaf januari/februari 2018.

• Eigen werkplek in Nijmegen.

• Stagevergoeding: € 400,- bruto per maand.

• Opleidingen: diverse HBO- en WO-opleidingen zijn geschikt, bijvoorbeeld: (online) marketing en communicatie, (commerciële) bedrijfskunde, bestuurskunde, planologie.


Sollicitatieprocedure:

Stuur je motivatie en curriculum vitae naar post@corporatiestrateeg.nl.

Over De Corporatiestrateeg

Wil je binnen jouw woningcorporatie makkelijker het juiste beleid maken? De Corporatiestrateeg kan je daarbij helpen.


De Corporatiestrateeg heeft 15 jaar ervaring met beleid bij meer dan 40 woningcorporaties. Of je nu zelf aan de slag wilt met onze templates en instructievideo's, getraind en/of gecoacht wilt worden, samen wilt schrijven aan beleid of juist het volledige traject wilt uitbesteden: je doet het samen met De Corporatiestrateeg.

De Corporatiestrateeg