Video Aspect Ratio: 4:1

Seminar Onderhoud & Kwaliteit

Wat doe je als corporatie? En wat kan je samen met anderen doen?

Topsprekers

Experts op het gebied van onderhoud en woningkwaliteit in de corporatiesector.

Trends

Van circulair tot ketensamenwerking en energiesparing.

Graag nodig ik je uit voor het seminar onderhoud en kwaliteit. Tijdens het seminar gaan we onder meer in op de laatste trends in onderhoud en woningkwaliteit, circulair onderhoud, werken aan de energietransitie en verduurzaming.


Onder leiding van dagvoorzitter Suzan Vink belooft het een inspirerende en interactieve dag te worden.


Ik spreek je graag tijdens het seminar op 11 november 2021.


Hartelijke groet,

Ritske Dankert

De Corporatiestrateeg

Donderdag

11 nov. 2021

10:00

Ad Straub

Trends & ontwikkelingen

Tijdens deze presentatie vertelt Ad over trends en ontwikkelingen in opdrachtgeverschap voor onderhoud en renovatie van corporatiewoningen.

 

Ad Straub is Associate Professor bij TU Delft
Kevin van der Vliet

Data gebruiken om onderhoud beter te plannen

Tijdens zijn presentatie vertelt Kevin over de manier waarop Kleurrijk Wonen vastgoed data inzet om onderhoud beter te voorspellen en te begroten.

 

Kevin van der Vliet is Data Analist bij Kleurrijk Wonen
Gertjan van Wolleswinkel

Energietransitie

Hoe verhouden corporaties zich tot de Transitievisie Warmte? En hoe kun je verduurzaming op een doelmatige manier meenemen in je portefeuillesturing zonder de integrale blik op je vastgoed te verliezen?

 

Gertjan Wolleswinkel is Adviseur bij Over Morgen
Merel Stolker

Circulair renoveren

Tijdens haar presentatie vertelt Merel over circulair renoveren van bestaande woningen. Wat zijn de belangrijkste stappen bij circulair renoveren? En welke goede voorbeelden zijn er door andere corporaties al toegepast? 

 

Merel Stolker is Bouwspecialist bij C-Creators
Egbert Kunst

Ketensamenwerking in onderhoud

Tijdens zijn presentatie vertelt Egbert over ketensamenwerking in onderhoud. Hoe pak je deze samenwerking aan? Wat zijn valkuilen? En wat levert het je je als corporatie op?

 

Egbert Kunst is Strategisch Adviseur Vastgoed bij GroenWest

“Het seminar suggereerde een breed aanbod. Het heeft deze belofte helemaal waar gemaakt. Het gaf mij een compleet beeld, met goede sprekers die goede verhalen hadden. Toen ik binnenkwam, kreeg ik vanaf het eerste moment veel energie. Ook aan het einde van de dag reed ik met heel veel energie terug naar huis. Dat zegt wat over de dag!"

René Lemein - Adviseur Beleid & Strategie bij Woonwijze

“Tijdens het seminar gingen we met z’n allen in gesprek. Ik werd aangespoord tot anders denken. En dat is voor de sector van groot belang: op een andere manier denken. De locatie van het seminar en de groepsgrootte vond ik erg prettig en overzichtelijk. Ik was nog nooit naar jullie seminars geweest, maar zit me nu alweer te verdiepen in de volgende!"

Teun Bakelaar - Voorzitter & Penningmeester van het bestuur van Beter Wonen Goedereede

"Soms ga je ergens naar toe om bevestiging te krijgen dat anderen net als jou denken. Dat ze te maken hebben met dezelfde problematiek. Dat is precies wat dit seminar mij opgeleverd heeft: herkenning en bevestiging. Daarnaast sprak het netwerkdeel mij aan. Je komt collega’s tegen die je wel of nog niet kent. Hiermee kunnen je kennis uitwisselen en netwerken."

Hans Al - Directeur-bestuurder bij Stek

De investering voor dit seminar is 595,-
Wij zijn door CRKBO geaudit. Deelname aan onze seminars is daarom vrij van BTW.


Deelnemers ontvangen een deelnemerscertificaat (5 PE-punten bij Aedes en VTW).


Op al onze seminars en andere dienstverlening is een tevredenheidsgarantie van toepassing: ben je toch niet tevreden? Dan sturen we ook geen factuur. 

Datum: donderdag 11 november 2021

Tijd: 10:00 - 16:30 uur

Plaats: KNVB Campus, Zeist (regio Utrecht). Kun je er niet op locatie bij zijn? Dan is het mogelijk om de livestream te volgen.

Deelname aan het seminar is inclusief een uitgebreide verzorgde lunch. Vanaf 16:30 uur kun je napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Vastgoedmanagers, projectleiders en specialisten onderhoud, assetmanagers, adviseurs, management en bestuurders werkzaam bij of voor woningcorporaties.

Welke trends wil je als corporatie niet missen?

Krijg tips en een kijkje in de keuken van corporaties die hun ervaringen delen.

Tijdens het seminar is er volop ruimte om goede ideeën uit te wisselen met met collega-corporaties. En natuurlijk ook met de sprekers. 

We zetten je graag aan tot actie. Aan het einde van de dag heb je een overzicht van de belangrijkste actiepunten voor je eigen corporatie.

Wij zijn lid van de NRTO en voldoen aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Het NRTO-keurmerk wordt erkend als bewijs van kwaliteit door Aedes en VTW. Deelnemers gaan na het seminar naar huis met een deelnemerscertificaat (5 PE-punten bij Aedes en VTW).