arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Duurzaam wonen in de sociale huursector

CO2-reductie, circulariteit en bewonersgedrag

Duurzaamheid

Welke stappen zet je nu, om straks CO2-neutraal en circulair te zijn?

Wat levert het op?

Wat levert verduurzaming op? En is dat voor huurder en corporatie betaalbaar?

Ontmoet collega's

Leer van inspirerende cases van collega corporaties.

Uitnodiging

Dit seminar is helaas afgelast. Kijk voor onze komende activiteiten in de agenda: https://corporatiestrateeg.nl/agenda


Corporaties zijn de startmotor voor de verduurzaming van de hele Nederlandse woningvoorraad. En dat gaat verder dan CO2-reductie. Ook circulair bouwen en beheren is hier een belangrijk onderdeel van. Hoe werken voorlopers in de sector aan deze opdracht?


Wat levert dit op voor de huurders? En (hoe) blijft het - voor huurder én corporatie - ook duurzaam betaalbaar?


Tijdens het seminar hoor je van experts het antwoord op deze (en andere) vragen. Ben je er ook bij op donderdag 12 november 2020 (je kunt natuurlijk ook online deelnemen via de livestream)?


Hartelijke groet,

Ritske Dankert

De Corporatiestrateeg

Datum & tijd

Dit seminar is helaas afgelast

10:00

Reserveer je plek!

Sprekers tijdens het seminar

Tijdens het seminar zullen experts Dyon Noy (Atriensis) en Mark Douma (DWA) je bijpraten over de actuele trends en ontwikkelingen in duurzaam wonen. En over de innovaties de eraan zitten te komen.

In de middag leer je van Harry Vlaar (Van Nimwegen) hoe je verduurzaming samen met bewoners vormgeeft. De Alliantie laat zien hoe duurzaam wonen in hun praktijk werkt.

Enkele reacties van deelnemers aan eerdere seminars

“Het seminar suggereerde een breed aanbod. Het heeft deze belofte helemaal waar gemaakt. Het gaf mij een compleet beeld, met goede sprekers die goede verhalen hadden. Toen ik binnenkwam, kreeg ik vanaf het eerste moment veel energie. Ook aan het einde van de dag reed ik met heel veel energie terug naar huis. Dat zegt wat over de dag!"

René Lemein - Adviseur Beleid & Strategie bij Woonwijze

“Tijdens het seminar gingen we met z’n allen in gesprek. Ik werd aangespoord tot anders denken. En dat is voor de sector van groot belang: op een andere manier denken. De locatie van het seminar en de groepsgrootte vond ik erg prettig en overzichtelijk. Ik was nog nooit naar jullie seminars geweest, maar zit me nu alweer te verdiepen in de volgende!"

Teun Bakelaar - voorzitter & penningmeester van het bestuur van Beter Wonen Goedereede

"Soms ga je ergens naar toe om bevestiging te krijgen dat anderen net als jou denken. Dat ze te maken hebben met dezelfde problematiek. Dat is precies wat dit seminar mij opgeleverd heeft: herkenning en bevestiging. Daarnaast sprak het netwerkdeel mij aan. Je komt collega’s tegen die je wel of nog niet kent. Hiermee kunnen je kennis uitwisselen en netwerken."

Hans Al - Directeur-bestuurder bij Stek

Gegarandeerde kwaliteit

De investering voor dit seminar is 595,-
Wij zijn door CRKBO geaudit. Deelname aan onze jaarcongressen is daarom vrij van BTW.
Deelnemers ontvangen een deelnemerscertificaat (5 PE-punten bij Aedes en VTW).


Op al onze jaarcongressen en andere dienstverlening is een tevredenheidsgarantie van toepassing: ben je toch niet tevreden? Dan sturen we ook geen factuur. 

Locatie & Tijden

Dit seminar is helaas afgelast

Lunch & Borrel

Deelname aan het seminar is inclusief een uitgebreide verzorgde lunch. Vanaf 16:00 uur kun je napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Doelgroep

Projectleiders, staf, adviseurs, management, bestuur en toezicht, werkzaam op het gebied van verduurzaming bij of voor woningcorporaties.

Waarom een seminar van De Corporatiestrateeg?

Ontmoet topsprekers over kwaliteit en verduurzaming van de woningvoorraad

Tijdens dit seminar delen experts hun kennis met je.

Inspirerende voorbeelden uit de praktijk

Krijg tips en een kijkje in de keuken van voorlopers op het gebied van CO2-reductie, circulariteit en beïnvloeding  van bewonersgedrag.

Leg waardevolle contacten met collega corporaties

Tijdens het seminar is er volop ruimte om goede ideeën uit te wisselen met andere deelnemers. En natuurlijk ook met de sprekers.

Direct toepassen op je eigen corporatie

Aan het einde van de dag heb je een handig overzicht met de belangrijkste vervolgacties voor je eigen corporatie. Je krijgt hiervoor een handig werkboek waarin je je inzichten uit het seminar kunt vastleggen.

5 PE-punten

Wij zijn lid van de NRTO en voldoen aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Het NRTO-keurmerk wordt erkend als bewijs van kwaliteit door Aedes en VTW. Deelnemers gaan na het seminar naar huis met een deelnemerscertificaat (5 PE-punten bij Aedes en VTW). 

Reserveer je plek!

Cookies