arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Jaarcongres Portefeuille- en Asset Management

voor woningcorporaties die in actie willen komen

Portefeuillesturing

Actuele trends en inzichten van experts op het gebied van portefeuille- en asset management.

Asset Management

Hoe zet je de volgende stap naar meer maatschappelijke en financieel rendement?

Ontmoet collega's

Tijdens de presentaties van voorlopers in de corporatiesector.

Uitnodiging voor de 4de editie (2020)

Wat zijn de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van portefeuille- en asset management? En wat zijn de succesfactoren voor voorlopers op dit gebied?


Tijdens de vierde editie van het jaarcongres hoor je in de ochtend ervaren sprekers over portefeuillesturing en asset management. In de middag kun je een keuze maken uit meerdere workshops.


Ik zie er naar uit je persoonlijk te ontmoeten op 1 oktober 2020.


Hartelijke groet,

Ritske Dankert

De Corporatiestrateeg

Datum & tijd

Donderdag

1-10-2020

10:00

Reserveer je plek!

Sprekers

In de ochtend praten twee experts je bij over de trends en ontwikkelingen op het gebied van portefeuillesturing en asset management.


In de middag kun je in twee ronden kiezen uit de workshops met presentaties van ervaren corporaties die voorlopen op het gebied van portefeuille- en asset management.

Enkele reacties van deelnemers aan eerdere seminars

“Het seminar suggereerde een breed aanbod. Het heeft deze belofte helemaal waar gemaakt. Het gaf mij een compleet beeld, met goede sprekers die goede verhalen hadden. Toen ik binnenkwam, kreeg ik vanaf het eerste moment veel energie. Ook aan het einde van de dag reed ik met heel veel energie terug naar huis. Dat zegt wat over de dag!"

René Lemein - Adviseur Beleid & Strategie bij Woonwijze

“Tijdens het seminar gingen we met z’n allen in gesprek. Ik werd aangespoord tot anders denken. En dat is voor de sector van groot belang: op een andere manier denken. De locatie van het seminar en de groepsgrootte vond ik erg prettig en overzichtelijk. Ik was nog nooit naar jullie seminars geweest, maar zit me nu alweer te verdiepen in de volgende!"

Teun Bakelaar - voorzitter & penningmeester van het bestuur van Beter Wonen Goedereede

"Soms ga je ergens naar toe om bevestiging te krijgen dat anderen net als jou denken. Dat ze te maken hebben met dezelfde problematiek. Dat is precies wat dit seminar mij opgeleverd heeft: herkenning en bevestiging. Daarnaast sprak het netwerkdeel mij aan. Je komt collega’s tegen die je wel of nog niet kent. Hiermee kunnen je kennis uitwisselen en netwerken."

Hans Al - Directeur-bestuurder bij Stek

Gegarandeerde kwaliteit

De investering voor dit jaarcongres is 595,-
Wij zijn door CRKBO geaudit. Deelname aan onze jaarcongressen is daarom vrij van BTW.
Deelnemers ontvangen een deelnemerscertificaat (5 PE-punten bij Aedes en VTW).


Op al onze jaarcongressen en andere dienstverlening is een tevredenheidsgarantie van toepassing: ben je toch niet tevreden? Dan sturen we ook geen factuur. 

Locatie & Tijden

Datum: donderdag 1 oktober 2020

Tijd: 10:00 - 16:00 uur

Plaats: Ernst Sillem Hoeve (Den Dolder, regio Utrecht)

Lunch & Borrel

Deelname aan het jaarcongres is inclusief een uitgebreide verzorgde lunch. Vanaf 16:00 uur kun je napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Doelgroep

Toezichthouders, directeur-bestuurders, managers, portefeuillemanagers, assetmanagers en beleidsadviseurs werkzaam in of voor woningcorporaties.

Reserveer je plek!

Cookies