Jaarcongres Portefeuille- en Asset Management [voor woningcorporaties]
arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Jaarcongres Portefeuille- en Asset Management

voor woningcorporaties die in actie willen komen

Portefeuillesturing

Actuele trends en inzichten van Peter van Os en Carole Vermolen. 

Asset Management

Hoe zet je de volgende stap naar meer maatschappelijke en financieel rendement?

Ontmoet collega's

Tijdens de presentaties van voorlopers: Arcade Wonen, WoonForte en Mooiland.

Uitnodiging voor de 3de editie (2019)

Wat zijn de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van portefeuille- en asset management? Wat zijn de succesfactoren voor voorlopers op dit gebied? En hoe kun je duurzaamheid verbinden met asset management?


Tijdens de derde editie van het jaarcongres hoor je in de ochtend ervaren sprekers over portefeuillesturing en asset management. In de middag kun je een keuze maken uit meerdere workshops.


Ik zie er naar uit je persoonlijk te ontmoeten op 10 oktober 2019.


Hartelijke groet,

Ritske Dankert

De Corporatiestrateeg

Datum & tijd

Donderdag

10-10-2019

10:00

Reserveer je plek!

Sprekers

In de ochtend praten Peter van Os (RIGO) en Carole Vermolen (Vermolen vastgoedsturing) je bij over de trends en ontwikkelingen op het gebied van portefeuillesturing en asset management.


In de middag kun je in twee ronden kiezen uit de workshops met presentaties van ervaren corporaties: Arcade Wonen, WoonForte en Mooiland. En Gabby van Meer (Compris) vertelt over duurzaam asset management.


Onder leiding van dagvoorzitter Hein Albeda sluiten we dag af met een paneldiscussie over de volgende stappen in portefeuille- en asset management.

Laat je bijpraten door Peter van Os en Carole Vermolen

Portefeuillesturing: trends en ontwikkelingen

Peter van Os - Tijdens zijn presentatie vertelt Peter over recente inzichten op het gebied van portefeuillesturing. Hij zal ingaan op de ervaringen met 15 jaar Beleids8baan. Ook gaat Peter in op de nieuwe opgaven in de samenwerking tussen corporatie en gemeenten.


Peter van Os is Partner en Directeur bij RIGO.

Asset Management: trends en ontwikkelingen

Carole Vermolen - Tijdens haar bijdrage zal Carole ingaan op actuele trends binnen asset management voor woningcorporaties. Daarbij komt onder meer de relatie met financiele sturing aan de orde. 

 

Carole Vermolen is Eigenaar van Vermolen Vastgoedsturing.

Kies tijdens het middagprogramma 2 van de volgende workshops

Portefeuille- en Asset Management bij Arcade Wonen

Ronald Rouwendaal - Arcade Wonen werkt al jarenlang bewust aan het professionaliseren van het portefeuille- en asset management. Tijdens zijn presentatie deelt Ronald zijn lessen en ervaringen. 

 

Ronald Rouwendaal is Portefeuillemanager bij Arcade Wonen.

Portefeuillesturing volgens de Beleids8baan

Frank van Nunen - Woonforte werkt al 10 jaar met de Beleids8baan. Tijdens zijn presentatie vertelt Frank over portefeuillesturing volgens de Beleids8baan en de ontwikkeling die Woonforte daarin heeft doorgemaakt.

 

Frank van Nunen is Senior Adviseur Strategie en Markt bij Woonforte.

Asset Management bij Mooiland

Jelle Kroondijk - Mooiland is een corporatie met ruim 26.00 woningen en een bijzondere opgave. Jelle Kroondijk laat zien hoe Mooiland hier met haar assetmanagement op inspeelt. 

 

Jelle Kroondijk is Asset Manager bij Mooiland.

Duurzaam Asset Management

Gabby van Meer - Hoe kun je duurzaamheid verbinden met Asset Management? Hierover gaat de bijdrage van Gabby van Meer. Gabby werkt hier dagelijks aan, zowel bij corporaties als in andere sectoren.

 

Gabby van Meer is Asset Management Professional bij Compris. 

Enkele reacties van deelnemers aan eerdere seminars

“Het seminar suggereerde een breed aanbod. Het heeft deze belofte helemaal waar gemaakt. Het gaf mij een compleet beeld, met goede sprekers die goede verhalen hadden. Toen ik binnenkwam, kreeg ik vanaf het eerste moment veel energie. Ook aan het einde van de dag reed ik met heel veel energie terug naar huis. Dat zegt wat over de dag!"

René Lemein - Adviseur Beleid & Strategie bij Woonwijze

“Tijdens het seminar gingen we met z’n allen in gesprek. Ik werd aangespoord tot anders denken. En dat is voor de sector van groot belang: op een andere manier denken. De locatie van het seminar en de groepsgrootte vond ik erg prettig en overzichtelijk. Ik was nog nooit naar jullie seminars geweest, maar zit me nu alweer te verdiepen in de volgende!"

Teun Bakelaar - voorzitter & penningmeester van het bestuur van Beter Wonen Goedereede

"Soms ga je ergens naar toe om bevestiging te krijgen dat anderen net als jou denken. Dat ze te maken hebben met dezelfde problematiek. Dat is precies wat dit seminar mij opgeleverd heeft: herkenning en bevestiging. Daarnaast sprak het netwerkdeel mij aan. Je komt collega’s tegen die je wel of nog niet kent. Hiermee kunnen je kennis uitwisselen en netwerken."

Hans Al - Directeur-bestuurder bij Stek

Gegarandeerde kwaliteit

De investering voor dit jaarcongres is 595,-
Wij zijn door CRKBO geaudit. Deelname aan onze jaarcongressen is daarom vrij van BTW.
Deelnemers ontvangen een deelnemerscertificaat (5 PE-punten).


Op al onze jaarcongressen en andere dienstverlening is een tevredenheidsgarantie van toepassing: ben je toch niet tevreden? Dan sturen we ook geen factuur. 

Locatie & Tijden

Datum: donderdag 10 oktober 2019 Tijd: 10:00 - 16:00 uur

Plaats: Hotel Mitland, Utrecht

Lunch & Borrel

Deelname aan het jaarcongres is inclusief een uitgebreide verzorgde lunch. Vanaf 16:00 uur kun je napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Doelgroep

Toezichthouders, directeur-bestuurders, managers, portefeuillemanagers, assetmanagers en beleidsadviseurs werkzaam in of voor woningcorporaties.

Reserveer je plek!

Cookies