arrow_drop_up arrow_drop_down
Dit kun je doen in coronatijd (voor corporaties)
8 juni 2020 

Dit kun je doen in coronatijd (voor corporaties)

Laatste update: 6 juni

Hieronder vind je de laatste informatie over onze omgang met corona.

Live seminars en trainingen

Onze live seminars en trainingen gaan door op locatie (conform routeplanner kabinet). Je kunt ook online aanhaken middels een livestream. Op locatie volgen we natuurlijk de RIVM-richtlijnen. Omdat we bovendien volop gebruik maken van ventilatiemogelijkheden door ramen en deuren te openen kan de temperatuur in de zaal soms iets variëren. We adviseren daarom om (ook) een vestje of iets dergelijks mee te nemen als de buitentemperatuur daartoe aanleiding geeft. Bekijk de agenda op: https://corporatiestrateeg.nl/agenda.

Online trainingen

Natuurlijk kun je veel van onze trainingen ook als online training volgen. Bij een online training volg je op je eigen moment de videolessen. Naast de theorie maak je daarbij ook uitgebreid kennis met diverse voorbeelden van collega-corporaties. Verder krijg je 6 maanden toegang tot de live online intervisiebijeenkomsten. Hier kun je meedenken met andere deelnemers en je eigen vragen en dilemma’s inbrengen. Bovendien krijg je individuele begeleiding van de trainer. Alle informatie vind je op https://corporatiestrateeg.nl/online-trainingen/.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over onze bijeenkomsten? Laat het me vooral weten via post@corporatiestrateeg.nl.

Hartelijke groet,

Ritske Dankert
De Corporatiestrateeg

Over de schrijver
Ritske heeft 14 jaar ervaring met het ontwikkelen van strategie en beleid voor corporaties. Zijn missie is om beleidsmedewerkers en andere corporatiestrategen te helpen in minder tijd beleid te maken met meer draagvlak bij de uitvoerders en meer impact op de doelgroep. Hij vindt het leuk wanneer je reageert op zijn artikelen :-).
Reactie plaatsen

Cookies