arrow_drop_up arrow_drop_down

Dit kun je doen in coronatijd (voor corporaties)

Laatste update: 23 maart, 20:00 uur

Het is een rare tijd. Ook voor woningcorporaties. Vanuit De Corporatiestrateeg help ik je graag om de komende periode zinvol door te komen.

Vanuit De Corporatiestrateeg doen we daarom het volgende:

Gratis webinars voor corporaties

We organiseren een aantal gratis webinars, waaronder een live interview met Peter Boelhouwer (hoogleraar TU Delft) over de gevolgen voor de woningmarkt. Kijk hier voor het volledige overzicht van online webinars: https://corporatiestrateeg.nl/webinars-voor-corporaties/.

Nu online starten, straks op locatie afmaken

We bieden diverse online trainingen aan, waarmee je na aanmelding direct kunt starten. Als je je nu aanmeldt voor een online training ontvang je bovendien een opleidingstegoed t.w.v. Eur 595, zodat je later een seminar of training op locatie kunt bijwonen. Kijk voor een overzicht van onze online trainingen op: https://corporatiestrateeg.nl/online-trainingen/.

Bijeenkomsten tot 1 juni: online én een opleidingstegoed

Alle geplande seminars en trainingen tot 1 juni 2020 verplaatsen we naar online. Als deelnemer kun je vanaf je eigen computer meekijken en meepraten. Er zijn ook online diverse mogelijkheden voor interactie met sprekers en met andere deelnemers. Als deelnemer ontvang je bovendien een opleidingstegoed t.w.v. 595,- zodat je later alsnog dezelfde (of een andere) bijeenkomst op locatie kunt volgen. Kijk in de agenda om je aan te melden voor de eerstvolgende seminars en trainingen: https://corporatiestrateeg.nl/agenda/.

Ik wens je ondanks alles een zinvolle periode toe! Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het me vooral weten via post@corporatiestrateeg.nl.

Hartelijke groet,

Ritske Dankert
De Corporatiestrateeg

Reactie plaatsen

Cookies