arrow_drop_up arrow_drop_down

Dit kun je doen in coronatijd (voor corporaties)

Laatste update: 22 april, 20:00 uur

Sinds het coronavirus in Nederland is, is je werk flink veranderd. Zo is het ook met het volgen van seminars en trainingen. De bijeenkomsten van De Corporatiestrateeg gaan allemaal door, maar vaak wel iets anders dan je gewend bent.

Live seminars en trainingen

Onze live seminars en trainingen kun je in elke geval online volgen. Waar het kan, zullen we op locatie bij elkaar komen (met een livestream voor wie liever online meedoet). Op basis van onze ervaring met online seminars en trainingen zorgen we ook online voor waardevolle interactie tussen de deelnemers.

Online trainingen

Dit is bij uitstek het moment om een online training te volgen. Bij een online training volg je op je eigen moment de videolessen. Naast de theorie maak je daarbij ook uitgebreid kennis met diverse voorbeelden van collega-corporaties. Verder krijg je 6 maanden toegang tot de live online intervisiebijeenkomsten. Hier kun je meedenken met andere deelnemers en je eigen vragen en dilemma’s inbrengen. Bovendien krijg je individuele begeleiding van de trainer, via zelf in te plannen afspraken om te (video)bellen.

Incompany

Ook incompanytrainingen kunnen online gegeven worden, met behoud van de waardevolle interactie tussen deelnemers.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over onze bijeenkomsten? Laat het me vooral weten via post@corporatiestrateeg.nl.

Hartelijke groet,

Ritske Dankert
De Corporatiestrateeg

Reactie plaatsen

Cookies